ΣΤΗΛΕΣ

"Οι θρύλοι ζουν για πάντα"

"Οι θρύλοι ζουν για πάντα"

Η συνέχεια της διαφημιστικής καμπάνιας της NIKE με πρωταγωνιστή τον Κόμπι Μπράιαντ ως "Black Mamba" συνεχίστηκε. Στο τελευταίο σποτ ο άσος των Λέικερς μιλάει με τον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ για την ταινία και "βλέπουν" μαζί τις εντυπωσιακές σκηνές.

Στο σποτ παίζουν ακόμη ο Ντάνι Τρέχο, ο Μπρους Ουίλις κι ο Κάνιε Ουέστ, με τον τελευταίο να υποδύεται το "αφεντικό", έναν άρχοντα του υποκόσμου που κάνει... συλλογή παπουτσιών.

Ο Κόμπι Μπράιαντ από το σαλόνι με τον Ροντρίγκεζ "μεταφέρεται" στα καρέ της ταινίας, όπου αρχικά νικάει τον "Κρίπερ" (Ντάνι Τρέχο), στη συνέχεια συνομιλεί με το δεξί χέρι του "αφεντικού" (Μπρους Ουίλις) και στη συνέχεια τα βάζει με τους "κακούς".

Στο φινάλε ο διάσημος σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ τονίζει ότι "οι ήρωες πάνε κι έρχονται" για να καταλήξει ο Κόμπι "ναι αλλά οι θρύλοι μένουν για πάντα".

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής οι δυο τους ανταλλάσσουν χιουμοριστικές ατάκες για το Χόλιγουντ. "Θα αντιμετωπίσεις εκεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ" λέει ο Ροντρίγκεζ και ενθουσιασμένος ο Μπράιαντ ρωτάει "θα παίζει στην ταινία ο Τζωρτζ Κλούνεϊ". Για να απαντήσει ο σκηνοθέτης: "ή κάποιος σαν τον Κλούνεϊ", απάντηση που... παραπέμπει τελικά στον Μπρους Ουίλις.

Απολαύστε το αν μη τι άλλο απολαυστικό βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ