ΣΤΗΛΕΣ

"Οι εξωγήινοι μου είπαν ότι η Κρίσταλ Πάλας δεν θα υποβιβαστεί"

"Οι εξωγήινοι μου είπαν ότι η Κρίσταλ Πάλας δεν θα υποβιβαστεί"

Οπαδός της Κρίσταλ Πάλας, που ισχυρίζεται πως έχει τακτική επαφή με εξωγήινους, αποκάλυψε πως τα εξωγήινα όντα της είπαν ότι η Κρίσταλ Πάλας θα παραμείνει στην Premier League.

Η 52χρονη πνευματική θεραπεύτρια από το Μπρόμλεϊ, Στέφανι Κόεν, έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι όταν δήλωσε πως σε μία προηγούμενη ζωή ήταν η Ιωάννα της Λωραίνης.

Τώρα θέλησε να αφήσει άφωνο και τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας, αποκαλύπτοντας πως σε κατά τη διάρκεια μίας εκ των τακτικών επαφών της με εξωγήινους, τα πλάσματα του διαστήματος της είπαν πως ο λονδρέζικος σύλλογος δεν θα υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ.

Οι "αετοί" έχουν βρεθεί σε εξαιρετικά δυσμενή θέση μετά το κάκιστο ξεκίνημά τους στη μεγάλη κατηγορία και για το λόγο αυτό άλλωστε προχώρησαν σε αλλαγή του Ίαν Χόλογουεϊ με τον Τόνι Πούλις, με την 52χρονη να είναι ωστόσο κατηγορηματική:

"Οι εξωγήινοι είναι θετικοί. Ο Τόνι Πούλις είναι ένας πολύ εργατικός άνθρωπος. Το φόρτε του είναι η άμυνα. Χρειάζονται ένα καλό ομαδικό πνεύμα και καλές αμυντικές τακτικές από τον προπονητή τους.

Εάν ακολουθήσουν το πλάνο του θα παραμείνουν στην κατηγορία. Θα είναι δύσκολο αλλά θα το καταφέρουν".

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου μείνει στην Premier League, θα έχει καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της να αποφύγει τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία αμέσως με το που έχει ανέβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ