ΣΤΗΛΕΣ

Οι "καυτές" προβλέψεις για το Copa America

Οι "καυτές" προβλέψεις για το Copa America

Οι διασημότερες προβλέψεις για το Μουντιάλ του 2010 ανήκαν στον Πολ το χταπόδι. Σε αυτό το Copa America όμως υπάρχει μία νέα μανία που λέγεται "ο χρησμός του στήθους" (video)!

Πριν από πέντε χρόνια όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου περίμενε ευλαβικά τις προβλέψεις του διάσημου χταποδιού Πολ πριν από κάθε αγώνα του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής για να δει κατά πόσο θα "έπεφτε μέσα" όσον αφορά σε αποτελέσματα αγώνων.

Στη Λατινική Αμερική όμως και εν έτει 2015 έχουν έναν πολύ πιο εντυπωσιακό τρόπο για να κάνουν αντίστοιχες προβλέψεις. Αυτό γίνεται μέσω μίας παρουσιάστριας σε τηλεοπτικό σταθμό της Βενεζουέλας η οποία εμφανίζεται τόπλες χωρίς εσώρουχα και με δύο μικρές σημαιούλες να κρύβουν επίμαχα μέρη του σώματός της.

Οι μικρές αυτές σημαίες αφορούν κάθε φορά δύο εθνικές ομάδες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη διοργάνωση, με την πρόβλεψη για το νικητή να γίνεται ανάλογα με το ποια από τις δύο σημαιούλες παραμένει στη θέση του την ώρα που το μοντέλο κουνάει ασταμάτητα τα στήθη της.

Δείτε πώς γίνονται πλέον οι προβλέψεις στο Copa America (π.χ πριν το Αργεντινή-Ουρουγουάη που βρήκε νικήτρια την "αλμπισελέστε" με 1-0), σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει καθηλώσει τη Νότια Αμερική:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ