ΣΤΗΛΕΣ

Ο χορός του Μανόλο Χιμένεθ!

Ο χορός του Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δεσμευτεί ότι σε περίπτωση που η Σαραγόσα έμενε στην Πριμέρα Ντιβισιόν θα χόρευε και αμέσως μετά την επίτευξη του "θαύματος" έκανε πράξη την υπόσχεσή του για χάρη της... Παναγίας. Δείτε τα video!

Στην ΑΕΚ δεν κατάφερε να προσφέρει αυτά που θα ήθελε και έφυγε από την Ελλάδα με τη στάμπα του αποτυχημένου, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε γλυκιά ρεβάνς μέσα σε λίγους μήνες.

Και αυτό γιατί ανέλαβε μεσούσης της σεζόν τη Σαραγόσα όταν εκείνη ήταν αρκετούς βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κατάφερε να την κρατήσει στα μεγάλα σαλόνια, πετώντας ταυτόχρονα έξω από το τρένο της Πριμέρα Ντιβισιόν τη Βιγιαρεάλ.

Ήταν μάλιστα τέτοια η επιθυμία του να πετύχει στους Ανδαλουσιανούς που είχε υποσχεθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του στη "Marca" ότι αν η ομάδα του έμενε στην κατηγορία θα χόρευε...

Και έτσι έγινε. Το απόγευμα της Δευτέρας και μπροστά σε 2.000 οπαδούς ο Μανόλο Χιμένεθ δεν δίστασε να χορέψει έναν παραδοσιακό χορό μπροστά στη Βασιλική της Πιλάρ, τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία που έχει ως προστάτιδα την Παναγία.

Ο χορός του Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ εν δράσει...

Αμέσως μετά, οι ποδοσφαιριστές της Σαραγόσα διάβασαν ενώπιον του κοινού τους ένα γράμμα με αφιέρωση στην Παρθένο Μαρία, η οποία τους βοήθησε να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ