ΣΤΗΛΕΣ

Ο σωσίας του Νταβίντ Λουίς

Ο σωσίας του Νταβίντ Λουίς

Βρέθηκε ο σωσίας του αμυντικού της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίς. Έχει το ίδιο όνομα, είναι κι αυτός Βραζιλιάνος, αγωνίζεται στην ίδια θέση και έχει το ίδιο μαλλί! (photo)

Έναν πολύ παράξενο σωσία έχει ο Νταβίντ Λουίς της Τσέλσι. Βρέθηκε ο άνθρωπος, ο οποίος όχι μόνο του μοιάζει, αλλά έχει πολλά ακόμα κοινά με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Ίδιο όνομα, ίδια εθνικότητα, ίδια θέση και ίδιο μαλλί και αγωνίζονται και οι δυο με μπλε φανέλα. Αν μη τι άλλο είναι αρκετά περίεργο. Διαβάστε ποιος είναι ο σωσίας του Νταβίντ Λουίς.

Ονομάζεται Νταβί Λουίς, είναι Βραζιλιάνος, 19 χρονών και αγωνίζεται στην Γαλίθια Εσπόρτε, σε μικρή κατηγορία της Βραζιλίας. Διαθέτει την χαρακτηριστική αφάνα που έχει ο Νταβίντ Λουίς της Τσέλσι, ενώ αγωνίζεται και στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Η διαφορά τους είναι, ότι ο ένας είναι δεξιοπόδαρος κι ο άλλος αριστεροπόδαρος.

Ο Νταβί Λουίς, σχετικά με την ομοιότητά του με τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι σχολίασε: "Δεν τον ξέρω προσωπικά. Μόνο από την τηλεόραση. Ωστόσο, όπου κι αν πηγαίνω με σταματάνε και με ρωτάνε αν είμαι αυτός! Μακάρι να παίξουμε μια μέρα και μαζί, ποιος ξερει; Το όνειρό μου πάντως είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη."

Το όνομα για καριέρα πάντως το έχει, μένει να δούμε αν έχει και το ταλέντο!

Ο σωσίας του Νταβίντ Λουίς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ