ΣΤΗΛΕΣ

O Σούνιγα "απάντησε" στον Νεϊμάρ!

O Σούνιγα "απάντησε" στον Νεϊμάρ!

Ο Νειμάρ πήρε μέρος στο Ice Bucket Challenge και προκάλεσε τον Καμίλο Σούνιγα να κάνει το ίδιο, με την επιθυμία του να γίνεται... πράξη μέσα σε λίγες ώρες από τον Κολομβιανό άσο (VIDEOS).

Πριν από σχεδόν δύο μήνες το ποδοσφαιρικό αυτό "ζευγάρι" έκανε το γύρο του κόσμου, με το άτσαλο μαρκάρισμα του Σούνιγα στον Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του προημιτελικού Βραζιλία-Κολομβία να θέτει τον Βραζιλιάνο άσο νοκ-άουτ από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Τώρα, οι δυο τους επανέρχονται μαζί στο προσκήνιο στο πλαίσιο του Ice Backet Challenge, της... τρέλας που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπου κάποιος περιλούζει τον εαυτό του με νερό που περιέχει πάγο και ορίζει τους επόμενους 3 που προκαλεί να επιχειρήσουν το ίδιο.

Κάπου εδώ τοποθετείται στο κάδρο ο Νεϊμάρ, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να μπαίνει στο... παιχνίδι του Ice Backet Challenge δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο το σχετικό video και να συμπεριλαμβάνει τον Σούνιγα στη λίστα με τα 3 άτομα που θέλουν να κάνουν το ίδιο.

Και φυσικά, ο Κολομβιανός άσος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του εντός 24 ωρών, θέλοντας προφανώς να περάσει και το μήνυμα πως η στιγμή του τραυματισμού του Νεϊμάρ ήταν μία άτυχη στιγμή που ανήκει στο παρελθόν.

"Aποδέχομαι την πρόκληση", είπε ο Σουνίγα ο οποίος προκάλεσε με τη σειρά του να κάνουν το ίδιο τρεις συμπαίκτες του στην εθνική Κολομβίας: οι Χάμες Ροντρίγκες, Κουαδράδο και Αρμέρο.

Ο Νεϊμάρ πέταξε το γάντι και ο Καμίλο Σούνιγα το σήκωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ