ΣΤΗΛΕΣ

Ο Σεβτσένκο χάρισε φανέλα σε εισβολέα-οπαδό!

Ο Σεβτσένκο χάρισε φανέλα σε εισβολέα-οπαδό!

Οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο την ωρα του αγώνα για να πάρει φανέλα του Σεβτσένκο, με τον παίκτη να διώχνει τους άνδρες ασφαλείας και να του κάνει το χατήρι. Δείτε το τρελό σκηνικό!

Οι θεατές που βρέθηκαν στην αναμέτρηση Όμπολον-Ντιναμό Κιέβου θα πρέπει να έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο καθώς έγιναν μάρτυρες μίας σκηνής που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στα γήπεδα.

Αυτή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων, με έναν νεαρό οπαδό να μπαίνει ξαφνικά στο γήπεδο και να ζητάει από τον Αντρέι Σεβτσένκο να του δώσει τη φανέλα του.

Οι άνδρες της ιδιωτικής ασφαλείας έδρασαν τάχιστα και "τσάκωσαν" τον απρόσκλητο εισβολέα, όμως ενώ ήταν έτοιμοι να τον βγάλουν σηκωτό εκτός γηπέδου ο "Σέβα" έκανε το... αναπάντεχο.

Ο πρώην άσος των Μίλαν και Τσέλσι τους ζήτησε να τον "απελευθερώσουν" και εν συνεχεία έβγαλε τη φανέλα με το Νο 7 και του την έδωσε, προς μεγάλη χαρά του φανατικού οπαδού του.

Η συνέχεια; Ο τολμηρός φαν του Σεβτσένκο επέστρεψε στην κερκίδα καμαρώνοντας με το "λάφυρό" του την ώρα που ένα ολόκληρο γήπεδο ήταν στο... πόδι, αποθεώνοντας τον "Σέβα" για την ευγενική χειρονομία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ