ΣΤΗΛΕΣ

Ο προπονητής μας... καθήλωσε

Ο προπονητής μας... καθήλωσε

Ακούστε τα υπέροχα λόγια ενός προπονητή στους 12χρονους παίκτες του μετά από μια σπαρακτική ήττα. Δεν θα ξεχάσουν ποτέ τι τους είπε (video).

Τα λόγια του Ντέιβ Μπελάιλ έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως στον αθλητισμό δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Σε ρόλο παιδαγωγού ο προπονητής της ομάδας μπέιζμπολ, Κάμπερλαντ Αμέρικαν, προσπάθησε να παρηγορήσει τους 12χρονους παίκτες του μετά την ήττα τους με 8-7 από την ομάδα Τζάκι Ρόμπινστον Γουέστ.

Η ομιλία του βιντεοσκοπήθηκε από το ESPN, το οποίο μεταδίδει το πρωτάθλημα Little League σε ολόκληρη τη χώρα και ο Μπελάιλ έδειξε πως πρέπει να μιλάνε και να εμψυχώνουν τα παιδιά, τους νέους αθλητές ακόμα και όταν αποτυγχάνουν.

Ο προπονητής είπε στους δακρυσμένους παίκτες πως πρέπει να είναι περήφανοι γιατί είχαν την πόλη τους, την πολιτεία τους, τη Νέα Αγγλία, ακόμα και το ESPN να "αναπηδούν" από ενδιαφέρον γιατί " τους αρέσουν οι μαχητές, τους αρέσουν οι αθλητές, τους αρέσουν οι τύποι που δεν τα παρατούν, τους αρέσουν εκείνοι που παίζουν το άθλημα σωστά".

Ακούστε την ομιλία του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ