ΣΤΗΛΕΣ

Ο πρόεδρος της Τζένοα επιτίθεται σε δημοσιογράφο!

Ο πρόεδρος της Τζένοα επιτίθεται σε δημοσιογράφο!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχτηκαν στη Γένοβα, με τον πρόεδρο της Τζένοα να επιτίθεται κατά δημοσιογράφου και να του σπάει την κάμερα. Διαβάστε το story και δείτε το video!

Ο Ενρίκο Πρετσιόζι συνάντησε σε εστιατόριο στην καρδιά της πόλης τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Βαρέζε, Αντόνιο Ροζάτι, με σκοπό να διαπραγματευτεί την πώληση της Τζένοα, όμως οι "δαιμόνιοι" ρεπόρτερ δεν τον άφησαν σε ησυχία...

Εξερχόμενος από το εστιατόριο μαζί με τον ομόλογό του της Βαρέζε, περικυκλώθηκε από αρκετούς δημοσιογράφους, φωτογράφους και καμεραμέν, με το αφεντικό των "ροσομπλού" να χάνει τον έλεγχο και να προβαίνει σε μία ανεκδιήγητη ενέργεια.

Ο πρόεδρος της Τζένοα επιτίθεται σε δημοσιογράφο!

Την ώρα που ο δημοσιογράφος του "Secolo XIX", Βαλέριο Αρικιέλο, προσπαθούσε να του αποσπάσει κάποιες δηλώσεις για την πιθανολογούμενη μεταβίβαση των μετοχών, ο Πρετσιόζι του επιτέθηκε, του άρπαξε με τη βία την κάμερα και στη συνέχεια την πέταξε με δύναμη στο έδαφος, κάνοντάς την κομμάτια.

Το εν λόγω περιστατικό καταγράφηκε από το iPad άλλου δημοσιογράφου, ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, προσπάθησε στη συνέχεια να χτυπήσει με δύο κλωτσιές τον δημοσιογράφο.

"Εάν θέλουν να με τραβούν, θα πρέπει να ζητούν την άδειά μου. Αυτό έχει να κάνει με την ιδιωτική ζωή μου, θα μπορούσα να τον καταγγείλω.

Αλλά την κάμερα θα του την πληρώσω. Είχα νεύρα επειδή στις τοπικές εφημερίδες εμφανίζονταν φωτογραφίες με το νέο πρόεδρο της Τζένοα.

Προσωπικά έχω να πω ότι η βία που ασκήθηκε σε μένα κατά την έξοδό μου από το εστιατόριο, ήταν μεγαλύτερη. Όσον αφορά στην ενέργεια μου, θα το ξαναέκανα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Γενοβέζων.

Δείτε την επίθεση του Πρετσιόζι στον (άτυχο) δημοσιογράφο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ