ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ντελ Πιέρο ντύθηκε Άη Βασίλης!

Ο Ντελ Πιέρο ντύθηκε Άη Βασίλης!

O Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ντύθηκε Άη Βασίλης και μοίρασε δώρα στους δρόμους του Τορίνου σε περαστικούς, ανυποψίαστους για το ποιος ήταν μέσα από τη στολή. Δείτε το απίστευτο video!

Ο ζωντανός θρύλος της Γιουβέντους και κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου είχε προαναγγείλει εδώ και λίγες ημέρες πως ετοίμαζε μία χριστουγενιάτικη έκπληξη στον κόσμο, με την "βόμβα" να σκάει την παραμονή των Χριστουγέννων όπου και ανέβασε το επίμαχο video στην προσωπική του ιστοσελίδα.

"Με αφορμή αυτές τις γιορτές ντύθηκα Άη Βασίλης και βγήκα έξω για να μοιράσω ευχές και υπογεγραμμένες φωτογραφίες στους δρόμους του Τορίνου σε άτομα που δεν γνώριζαν ποιος κρυβόταν κάτω από τον κόκκινο σκούφο μου και το μούσι", τόνισε στο σχετικό του χριστουγενιάτικο μήνυμα ο "Πιντουρίκιο", για να συνεχίσει:

"Στο video μπορείτε να δείτε πως πήγε. Ένα συνεργείο της AdpTv γύρισε τους δρόμους στις 15 Δεκεμβρίου με κάμερα και μικρόφωνο ζητώντας από τους ανυποψίαστους περαστικούς, σε στιλ Candid Camera: "Αφήσε το μήνυμά σου για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και θα βραβευτείς...".

Αμέτρητες και απολαυστικές οι απαντήσεις, ήσασταν τρομεροί! Λίγοι όμως αντιληφθήκατε ότι εκείνος ο Άγιος Βασίλης που έδινε τα βραβεία ήμουν εγώ... Στο video θα δείτε ακόμα τις αντιδράσεις του κόσμου, όπως τις κατέγραψε η κρυμμένη τηλεκάμερα...

Ελπίζω πραγματικά ότι σας αρέσει. Αυτός είναι ο τρόπος μου για να σας πω, μία ακόμα φορά, ευχαριστώ. Και να ευχηθώ σε όλους εσάς: buon NatALE (Καλά Χριστούγεννα) !!!

Αλεσάντρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ