ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπαλοτέλι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated

Ο Μπαλοτέλι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated

Ο Μάριο Μπαλοτέλι κατέκτησε μία ακόμα πρωτιά καθώς έγινε o πρώτος μη Αμερικανός ποδοσφαιριστής που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του διάσημου "Sports Illustrated". Δείτε την ξεχωριστή φωτογράφισή του (pic).

"Ο πιο ενδιαφέρων άνδρας στον κόσμο". Έτσι προσφωνεί τον Μπαλοτέλι το περιοδικό όπως φαίνεται στο εξώφυλλο, στο οποίο ο ίδιος απεικονίζεται όρθιος πάνω στο νερό, μέσα σε μία πισίνα.

Το "Sports Illustrated" αναφέρει επίσης για τον "Super Mario" στο συγκεκριμένο εξώφυλλο: "Είναι Ιταλός, το πρόσωπο της Μίλαν, φίλος με Πάπες και πρωθυπουργούς, στόχος ρατσιστικής επίθεσης και τρομερής κολακείας.

Είναι Αφρικανός, το πρόσωπο της νέας Ευρώπης, μία κόκκινη κάρτα που περιμένει να έρθει, ο κορυφαίος νέος στράικερ στο ποδόσφαιρο".

Στις μέσα σελίδες φιλοξενείται και μία αναλυτική συνέντευξη του 23χρονου Ιταλού επιθετικού ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η τιμή για τον Μπαλοτέλι γίνεται λίγο μόλις καιρό αφότου συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού "Time" με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι στο "Sports Illustrated"

Ο Μπαλοτέλι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ