ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπαλοτέλι... γαμπρός

Ο Μπαλοτέλι... γαμπρός

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έκανε πρόταση γάμου στη Φάνι Νεγκουέσα στη Βραζιλία, κατά την παρουσία του με την Εθνική Ιταλίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Δύο περίπου μήνες πριν κλείσει τα 23 χρόνια ζωής του, ο Μάριο Μπαλοτέλι φαίνεται πως πήρε την μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή του και να μπει στο "κλαμπ" των παντρεμένων.

Όπως αποκαλύπτει το ιταλικό περιοδικό "Chi" (κυκλοφορεί την Τετάρτη στη γειτονική χώρα), ο άσος της Μίλαν επέλεξε τη Βραζιλία -όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα μαζί με την Εθνική Ιταλίας στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών- για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Φάνι Νεγκουέσα.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως μετά την πρόταση γάμου που έκανε στην Βελγίδα μοντέλο, αυτό που απομένει για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου είναι να βρεθεί ημερομηνία και τόπος για το "μυστήριο", τα οποία δεν έχουν βγει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο "Σούπερ Μάριο" χάρισε δαχτυλίδι αξίας 117.000 ευρώ στην σύντροφό του, η οποία βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο "Μαρακανά" για να τον παρακολουθήσει από κοντά στην πρεμιέρα της "σκουάντρα ατζούρα" απέναντι στο Μεξικό.

Η Φάνι Νεγκουέσα στις εξέδρες του "Μαρακανά"

Ο Μπαλοτέλι... γαμπρός
Ο Μπαλοτέλι... γαμπρός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ