ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπαλοτέλι επισκέφτηκε κολέγιο για να... κατουρήσει!

Ο Μπαλοτέλι επισκέφτηκε κολέγιο για να... κατουρήσει!

Ο Μπαλοτέλι τρέλανε άπαντες σε κολέγιο του Μάντσεστερ όταν ζήτησε από σπουδαστή να του δείξει το δρόμο για την τουαλέτα. Διαβάστε για τη νέα απίστευτη ιστορία του "Super Mario"!

Tελειωμό δεν έχουν τα... καμώματα του Μάριο Μπαλοτέλι. Η πιο πρόσφατη επίδειξη εκκεντρικής συμπεριφοράς από τον νεαρό άσο σημειώθηκε την Πέμπτη (12/1), όταν εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά σε ένα κολέγιο του Μάντσεστερ και ζήτησε από έναν σπουδαστή να του δείξει το δρόμο για τις τουαλέτες!

Ο Μπαλοτέλι, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός το βράδυ της Τετάρτης στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του League Cup (για να αντικασταθεί πριν το τέλος του ημιχρόνου από τον Σαμίρ Νασρί), πάρκαρε την πολυτελή του Bentley έξω από το "Xaverian College" γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, για να κάνει στη συνέχεια τη σχετική "έρευνα" για να βρει το δρόμο προς την τουαλέτα.

Δείτε μερικές από τις πιο απίστευτες γκάφες του Μάριο Μπαλοτέλι στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αφότου έκανε την ανάγκη του, κατόπιν ο 21χρονος Ιταλός φορ πήγε στην αίθουσα των καθηγητών για να έχει μία κουβεντούλα με το προσωπικό, ενώ ακολούθησε 20λεπτη βόλτα του στο προαύλιο του Κολεγίου, συνοδευόμενος από σπουδαστές.

Ο Μπαλοτέλι επισκέφτηκε κολέγιο για να... κατουρήσει!

Ο Μπαλοτέλι πάει... κολέγιο

Ο 18χρονος Έντουαρντ Γκάσον καθόταν στην καντίνα όταν εντελώς ξαφνικά είδε μπροστά του τον Μπαλοτέλι. "Πάρκαρε τη Bentley έξω από το κολέγιο, μετά μπήκε μέσα και ρώτησε που ήταν οι τουαλέτες, για να επισκεφτεί στη συνέχεια τους καθηγητές", αποκάλυψε στην "Manchester Evening News", για να προσθέσει:

"Ακολούθησε η βόλτα του στο προαύλιο που συμπεριφερόταν λες και ήταν δικός του ο χώρος και όλοι τον ακολουθούσαν.

Είμαι οπαδός της Σίτι, οπότε είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τον είδα, ήταν όμως γελοίο για αυτόν να έρθει εδώ. Δεν περίμενες ποτέ κάτι τέτοιο να συμβεί".

Φυσικά, το ίδιο θα σκέφτηκαν το 2010 και κάποιοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, όταν ο απρόβλεπτος Μπαλοτέλι βρήκε μία πόρτα ανοιχτή και δεν έχασε την ευκαιρία να μπει στο προαύλιο γυναικείων φυλακών για να ρίξει μία... ματιά στο χώρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ