ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μουρίνιο έβγαλε τη... γλώσσα του σε διαιτητή!

Ο Μουρίνιο έβγαλε τη... γλώσσα του σε διαιτητή!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προσέφερε ένα ακόμα σόου σε ματς της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά βγάζοντας τη γλώσσα προς τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάλαγα. Απολαύστε τον!

Η Ρεάλ χρειάστηκε να ιδρώσει για να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Μάλαγα στο "Μπερναμπέου" (νίκησε με 3-2 ενώ έχανε βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο), και η ένταση που υπήρχε σε παίκτες και κόσμο ήταν λογικό να υπάρχει και στον πάγκο των Μαδριλένων.

Αρκετές ήταν οι φορές -κυρίως στο πρώτο μέρος- που οι άνθρωποι της "βασίλισσας" εξέφρασαν παράπονα για σφυρίγματα του διαιτητή, όμως εκείνος που φρόντισε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα δεν ήταν άλλος από τον Μουρίνιο.

Ο "special one" ξεχώρισε με τις απίστευτες χειρονομίες και τις γκριμάτσες του την ώρα του αγώνα, όμως το αποκορύφωμα ήρθε κάποια στιγμή που ο διαιτητής του ζήτησε να κάτσει κάτω και να μη διαμαρτύρεται.

Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος έκανε κίνηση προς τον πάγκο, προηγουμένως όμως είχε χαρίσει μία φοβερή σκηνή on camera, βγάζοντας τη γλώσσα του επιδεικτικά πρός τον ρέφερι.

Το ότι είχε πάντως πολλά νεύρα ο Μουρίνιο, φάνηκε και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν προχώρησε σε τρεις αλλαγές μαζεμένες για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

"Δεν ήθελα να δείξω κάποιον συγκεκριμένα με το δάχτυλο. Προσπάθησα να κάνω κάτι δραστικό. Οι τρεις παίκτες που αντικατέστησα δεν έπαιξαν χειρότερα από τους υπόλοιπους.

Εάν μπορούσα θα τους είχα αλλάξει και τους 11", δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το πρώτο ματς των "μερένγκες" για τη φάση των "16" του Copa Del Rey.

Το... σόου του Μουρίνιο στο Ρεάλ-Μάλαγα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ