ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μουρίνιο έκανε το χατήρι οπαδού!

Ο Μουρίνιο έκανε το χατήρι οπαδού!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ όμως ο κόσμος της Ρεάλ τον λατρεύει. Δείτε νεαρή οπαδό που τον πολιουρκούσε στο "Ρομαρέδα"!

Μετά το σόου που έδωσε στα δύο παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα για το ισπανικό Σούπερ Καπ, όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν αν ο Ζοζέ Μουρίνιο θα δώσει πάλι αφορμές για σχόλια στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβισιόν κόντρα στη Σαραγόσα.

Η μόνιμη κάμερα της ισπανικής τηλεόρασης που παρακολουθούσε από πέρυσι τον Πορτογάλο επιστρατεύτηκε λοιπόν και την Κυριακή, με αποτέλεσμα να καταγράψει τον Πορτογάλο σε άκρως ενδιαφέρουσες στιγμές του.

Όπως για παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο επευφημούσε τους άσους των "μερένγκες" την ώρα του αγώνα ή τη στιγμή των αλλαγών αλλά και τους διάφορους μορφασμούς του την ώρα του αγώνα.

"Όλα τα λεφτά" πάντως ήταν φανέλα της Ρεάλ που υπέγραψε στον πάγκο για μία νεαρή φανατική οπαδό της Ρεάλ και του ίδιου (ήταν πιο χαλαρός ελέω της άνετης επικράτησης της ομάδας του με 6-0), με την κοπέλα να του φωνάζει:

"Μουρίνιο σε αγαπώ. Ευχαριστώ"!

* Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τους φίλους της Ρεάλ που ήταν κοντά στον πάγκο της ομάδας και αποθέωσαν τον "Μου" βρίσκονταν και φίλοι της γηπεδούχου Σαραγόσα, με έναν οπαδό να φοράει "γυαλιά αντί Μουρίνιο". Ιδού η απόδειξη:

Ο Μουρίνιο έκανε το χατήρι οπαδού!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ