ΣΤΗΛΕΣ

O Μαραντόνα τραγουδάει live στην αγαπημένη του

O Μαραντόνα τραγουδάει live στην αγαπημένη του

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Δείτε σε video τον Ντιέγκο Μαραντόνα να τα... ξαναβρίσκει με την Ροσίο Ολίβα τραγουδώντας για χάρη της ένα ερωτικό τραγούδι κατά τη διάρκεια εκπομπής!

Πριν από δύο εβδομάδες είχε κάνει την εμφάνισή του ένα video όπου έδειχνε το άσχημο πρόσωπο του Ντιέγκο Μαραντόνα , καθώς σε αυτό φαινόταν από κρυφή κάμερα να χτυπάει την σύντροφό του Ροσίο Ολίβα (ο ίδιος το διέψευσε αμέσως μετά δηλώνοντας πως απλά της έριξε το τηλέφωνο από το χέρι).

Τώρα όμως όλα φαίνεται πως είναι μέλι-γάλα για το ζευγάρι αν λάβει κανείς αυτό που έκανε ο 54χρονος Αργεντίνος για χάρη της, με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να αιφνιδιάζει άπαντες κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης στο Ντουμπάι και να αρπάζει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει ένα ερωτικό κομμάτι στην αγαπημένη του.

Ο θρυλικός πρώην άσος της μπάλας ερμήνευσε στίχους από το τραγούδι "Diego" του Νίνο Μπράβο και στο φινάλε αντάλλαξε ένα φιλί πάθους με την Ολίβα, γεγονός που προκάλεσε μάλιστα τον ενθουσιασμό όλων των παρισταμένων στην αίθουσα.

Δείτε το video με τη νέα "τρέλα" του Μαραντόνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ