ΣΤΗΛΕΣ

Ο κατάσκοπος... Ράμπο της Τζένοα πιάστηκε στα πράσα!

Ο κατάσκοπος... Ράμπο της Τζένοα πιάστηκε στα πράσα!

Αυτά γίνονται μόνο στο ντέρμπι της Γένοβας! Η Τζένοα έστειλε τον προπονητή τερματοφυλάκων της Primavera, ντυμένο ως... Ράμπο, για να κατασκοπεύσει την προπόνηση της Σαμπντόρια, όμως έγινε αντιληπτός από τους "μπλουτσερκιάτι" που τον έβγαλαν και φωτογραφία. Διαβάστε το story.

Το "Derby d'Italia" μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φίλων της Serie A αυτό το Σαββατοκύριακο, εκεί όμως που θα "πέσουν κορμιά" είναι στο Σαμπντόρια-Τζένοα.

Οι δύο ομάδες της Γένοβας ετοιμάζονται πυρετωδώς για το No 183 "Derby della Lanterna" και δύο ημέρες πριν από τη μεγάλη μάχη στο "Λουίτζι Φεράρις" φρόντισαν να προσθέσουν αρκετό αλατοπίπερο στη μεταξύ τους σχέση.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, εκείνη που φρόντισε να δώσει έξτρα ενδιαφέρον στο ματς ήταν η Τζένοα, με τη νέα ομάδα του Γιάννη Φετφατζίδη (θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη το βράδυ της Κυριακής καθώς θα έχει λιγότερο αριθμό εισιτηρίων σε σύγκριση με την αντίπαλό της) να παίζει παιχνίδια... κατασκοπείας.

Αυτό έγινε μέσω του Λούκα Ντε Πρα, με τους "ροσομπλού" να στέλνουν τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Νέων στο Μπολιάσκο για να κατασκοπεύσει τακτικές και σχήματα των αντιπάλων, ντύνοντάς τον μάλιστα με μία στολή παραλλαγής που παραπέμπει σε κινηματογραφικές ταινίες με πρωταγωνιστή τον... Ράμπο.

Ο κατάσκοπος... Ράμπο της Τζένοα πιάστηκε στα πράσα!

Η Σαμπντόρια κέρδισε την πρώτη μάχη από τη Τζένοα...

Δυστυχώς για τη Τζένοα, το σχέδιό της απέτυχε, με τους ανθρώπους της Σαμπντόρια να αντιλαμβάνονται την παρουσία του και να τον φωτογραφίζουν, ανεβάζοντας μάλιστα τη σχετική εικόνα τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου όσο και στη σελίδα τους στο Facebook.

"Kατασκοπεία στο Μπολιάσκο" είναι ο τίτλος που συνοδεύει την επίμαχη φώτο, με τη Σαμπντόρια να διακωμωδεί από την πλευρά της την αποτυχημένη απόπειρα της συμπολίτισσας να μάθει τι κρύβεται στο μυαλό του Ντέλιο Ρόσι 48 ώρες περίπου πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Η Τζένοα πήρε θέση μέσω ανακοίνωσης

Το απόγευμα της Παρασκευής πάντως, λίγες ώρες μετα περιστατικό, η Τζένοα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία τονίζει κατηγορηματικά πως "κανείς παράγοντας ή μέλος του τεχνικού επιτελείου έστειλε τον Λούκα Ντε Πρα να παρακολουθήσει την προπόνηση της Σαμπντόρια στο Μπολιάσκο".

Στην ίδια ανακοίνωση από πλευράς "Γκριφόνε" γίνεται γνωστό πως ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Νέων έχει παυτεί από τα καθήκοντά του μέχρι να δώσει εξηγήσεις για την ενέργειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ