ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κασίγιας στο μουσείο της Μπαρτσελόνα!

Ο Κασίγιας στο μουσείο της Μπαρτσελόνα!

Ο Ίκερ Κασίγιας ''βρέθηκε'' κρυφά στην Βαρκελώνη και επισκέφτηκε το μουσείο της Μπάρτσα αλλά η Mundo Deportivo τον ανακάλυψε! Τη μέρα που ''έγινε'' πατέρας ο Πικέ. Και ο Φαλκάο ''παρουσιάστηκε'' επίσημα από την Γρανάδα!

Η Mundo Deportivο έχει το αποκλειστικό. Ο Ίκερ Κασίγιας ''βρέθηκε'' κρυφά στην Βαρκελώνη και επισκέφτηκε μάλιστα και το μουσείο της Μπαρτσελόνα.

Στην κεντρική της σελίδα φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ αλλά και φωτογραφία του κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ίδια μέρα ''έγινε'' πατέρας και ο Πικέ. Το ανακοίνωσε στο twitter γράφοντας ''γεννήθηκε ο γιος μας, είμαστε ευτυχισμένοι, ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας'' και πάνω από 22.000 followers έκαναν retweet στα χαρμόσυνα νέα.

Αλλά οι ειδήσεις που κάνουν ντόρο έρχονται βροχή σήμερα από την Ισπανία. Η Γρανάδα ανακοίνωσε στο επίσημό της twitter την μεταγραφή του Φαλκάο. Έχει και φωτογραφία από την παρουσίασή του Κολομβιανού σούπερ σταρ.

Καμία από αυτές τις ειδήσεις δεν είναι όμως αληθινή. Οι Ισπανοί γιορτάζουν σήμερα (28/12) την δική τους ''Πρωταπριλιά'' και με αυτό τον τρόπο η Mundo Deportivo και ο Πικέ θέλησαν να τηρήσουν το έθιμο.

Ο Ισπανός άσος της Μπάρτσα μάλιστα, μερικές ώρες αργότερα το διευκρίνισε με νέο tweet αποκαλύπτοντας ότι το όνομα το παιδιού είναι... ''αθώος'', για να ευχηθεί "Καλή... Día de los Inocentes'', όπως ονομάζεται η σημερινή μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ