ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κ. Ρονάλντο "σώζει" Αλβανό φίλαθλο

Ο Κ. Ρονάλντο "σώζει" Αλβανό φίλαθλο
Κριστιάνο Ρονάλντο

Διαβάστε για το γράμμα που έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις Αρχές του Μαϊάμι με σκοπό να... σώσει την καριέρα ενός Αλβανού φιλάθλου (video)

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε μέρος της προετοιμασίας της στην Αμερική, δίνοντας μία σειρά από φιλικά παιχνίδια απέναντι σε γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες. Μία από αυτές ήταν και η Τσέλσι.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ένας φίλαθλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το κακό με τον άτυχο φίλαθλο είναι πως συνελήφθη γι αυτή του την ενέργεια με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την άδεια παραμονής στις ΗΠΑ και το κολέγιο στο οποίο σπουδάζει.

Ο Ρόναλντ Τζόρκα κατάγεται από την Αλβανία και σπουδάζει στην Αμερική. Οι κατηγορίες που του ασκήθηκαν όμως τον έβαλαν σε μπελάδες.

Από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε αμέσως κατανόηση και έστειλε γράμμα στις Αρχές ζητώντας να αποσυρθούν οι κατηγορίες.

"Καταλαβαίνω τη θέση σας και το πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται οι νόμοι. Όμως με σεβασμό προς εσάς ζητώ να σκεφτείτε ξανά την απόφασή σας και να αποσύρετε τις κατηγορίες στον νεαρό άνδρα", ήταν μερικά από τα γραφόμενα του Πορτογάλου άσου.

Το βίντεο με την εισβολή του Αλβανού φίλαθλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ