ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γουίλσιρ κάνει πλάκα στην Τότεναμ για την ήττα από ΠΑΟΚ!

Ο Γουίλσιρ κάνει πλάκα στην Τότεναμ για την ήττα από ΠΑΟΚ!

Ο Τζακ Γουίλσιρ βρήκε την ευκαιρία να λοιδορήσει την Τότεναμ για το ευρωχαστούκι από τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τις απίστευτες ατάκες του μέσου της Άρσεναλ στο Twitter!

Χάρη σε ένα γκολ του Ζήση Βρύζα στο "Χάιμπουρι" ο ΠΑΟΚ είχε πετάξει την (μετέπειτα νταμπλούχο) Άρσεναλ εκτός Ευρώπης το 1997, όμως αυτό δεν εμπόδισε έναν νυν άσο των "κανονιέρηδων" να χαρεί με την ψυχή του μία τωρινή επιτυχία του "Δικεφάλου του Βορρά".

Ο λόγος για τον Τζακ Γουίλσιρ, γνωστός για τα όχι και τόσο... φιλικά αισθήματά του προς την Τότεναμ, με τον Άγγλο διεθνή μέσο να "βομβαρδίζει" με μηνύματα τον λογαριασμό του στο Twitter θέλοντας να πικάρει τη συμπολίτισσα για το κάζο της μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" από την ελληνική ομάδα.

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον να βλέπεις βράδυ Τετάρτης την Τότεναμ να χάνει στο Λέιν", ήταν το πρώτο σχόλιο του Γουίλσιρ, που όπως φαίνεται ήταν ορεκτικό καθώς ακολούθησε και νέο, ακόμα πιο "πιπεράτο" με στόχο τα "σπιρούνια".

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μεγάλη νίκη... Ίσως οι σπερς θα πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν στην Ευρώπη τις βραδιές της Πέμπτης καθώς δεν τα πάνε καλά την Τετάρτη. Ίσως την επόμενη φορά", έγραψε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, ο Γουίλσιρ άφησε να εννοηθεί πως το Europa League, που διεξάγεται συνήθως Πέμπτη, είναι η διοργάνωση που "ταιριάζει" στην Τότεναμ και όχι το Champions League (η Τότεναμ είναι 3η στο πρωτάθλημα και διεκδικεί την έξοδό της στην κορυφαία διοργάνωση) που παίζεται Τρίτη και Τετάρτη.

Όσο για τον επίλογο της... καζούρας του προς τους φίλους της Τότεναμ; Αυτός δόθηκε με το εξής μήνυμα στο Twitter:

"Monday, Tuesday, Wednesday, #Spursday, friday, saturday....sunday!", παίζοντας ουσιαστικά με τη λέξη Πέμπτη (Thursday) και Τότεναμ (Spurs)...

Το μεγάλο στοίχημα του Γουίλσιρ

Όλα αυτά μάλιστα έρχονται λίγο καιρό μετά το στοίχημα που έβαλε μέσω Twitter, ποντάροντας 3.000 λίρες ότι η Άρσεναλ θα τερματίσει στο τέλος της σεζόν πάνω από την Τότεναμ στη βαθμολογία της Premier League.

"Όλοι οι οπαδοί των σπιρουνιών πανηγυρίζουν γιατί είναι πάνω μας, για πρώτη φορά, στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Να ξέρουν όμως ότι είναι μαραθώνιος και όχι κούρσα ταχύτητας.

Σας δηλώνω πώς αν στο τέλος της σεζόν η Τότεναμ είναι πάνω από την Άρσεναλ στη βαθμολογία θα δώσω 3.000 λίρες για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αν, όμως, η Άρσεναλ είναι πιο πάνω κάθε οπαδός των Σπερς που με ακολουθεί στο twitter θα πρέπει να μου στείλει ένα ευρώ και θα τα δώσω εγώ για φιλανθρωπίες"!, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ