ΣΤΗΛΕΣ

Ο γκαρντ με τα δύο αεροπορικά δυστυχήματα!

Ο γκαρντ με τα δύο αεροπορικά δυστυχήματα!

Στο πιο σκληρό παιχνίδι (της μοίρας) αγωνίστηκε ένας 16χρονος μπασκετμπολίστας από τις ΗΠΑ, ονόματι Όστιν Χατς. Για δεύτερη φορά βρέθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα. Την πρώτη επέζησε. Τώρα, όμως, ψάχνει το νόημα του να είναι κάποιος τυχερός στην ατυχία του.

Το βράδυ της Παρασκευής το μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε εκείνον και την οικογένεια στην θερινή τους κατοικία, συνετρίβη στο βόρειο Μίσιγκαν. Ο πατέρας του, που ήταν ο πιλότος, σκοτώθηκε. Το ίδιο κι η μητριά του, όταν το μικρό αεροπλάνο προσγειώθηκε (με τη μύτη) σε γκαράζ στο Μπόιν Φολς.

Ο ίδιος ο Χατς βρίσκεται στην εντατική. Και παρέμενε εκεί ως το βράδυ της Δευτέρας.

Το πιο τραγικό, όμως, είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Χατς βίωσε μια τέτοια τραγωδία. Το 2003 το αεροπλάνο, που πιλοτάριζε και πάλι ο πατέρας του, συνετρίβη. Σε αυτό το δυστύχημα είχε χαθεί η μητέρα του Τζούλι, η 11χρονη αδερφή του κι ο 5χρονος αδερφός του.

Ο Χατς αγωνιζόταν στο Κάντερμπουρι, όπου είχε τη φήμη του σκληρού και ώριμου αγοριού. Οι προπονητές έλεγαν όταν όταν τον πρωτοσυνάντησαν ήταν σαν να συνομιλήσουν με έναν 25χρονο!

"Είναι σκληρός. Θα το ξεπεράσει. Δεν λέω ποτέ όχι σε μια πρόκληση" εξηγεί ο προπονητής του, Νταν Κλάιν.

Ο ύψους 1.98 Χατς που σκόραρε 23.3 πόντους και κατέβαζε 9.3 ριμπάουντ το παιχνίδι, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων κολεγίων της Αμερικής, όπως το Βιρτζίνια και το Νοτρ Ντέιμ. Ο ίδιος, όμως, είχε δεσμευτεί να παίξει στο Μίσιγκαν, όπου είχε φοιτήσει κι η μητέρα του.

Οι συμπαίκτες του συντετριμμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις. Και γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του λένε με ένα στόμα "θα τα καταφέρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ