ΣΤΗΛΕΣ

Ο αθυρόστομος κύριος Νεϊμάρ

Ο αθυρόστομος κύριος Νεϊμάρ

Η παρακαμέρα έχει ενδιαφέρον σε κάθε αναμέτρηση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το Παρι Σεν-Ζερμέν - Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο του Champions League, προδίδοντας μια άγνωστη πτυχή του Νεϊμάρ. (VIDEO)

Tα αίματα άναψαν στο Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League αλλά μεταξύ κατεργαραίων υπάρχει.. ειλικρίνεια. Η παρακάμερα της σπουδαίας ευρωπαϊκής αναμέτρησης, ανέδειξε ως πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ που δε χαρίζεται σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

Στη διαφωνία με τον συμπαίκτη του στη "σελεσάο" αλλά αντίπαλο του στην αναμέτρηση, Νταβίντ Λουίζ, ο Βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα δεν άντεξε τον πρώτο να διαμαρτύρεται και του απηύθυνε το λόγο: "Κοίτα, κοίτα, άστο, άστο. Σκάσε ρε."

Ο Νταβίντ Λουίζ παρά τα νεύρα του δεν πήρε στα σοβαρά τα πειράγματα του Νεϊμάρ και γέλασε, στα μάτια των έκπληκτων συμπατριωτών τους, Μαρκίνιος και Μότα (γεννηθείς Βραζιλιάνος παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην εθνική Ιταλίας).

Και αφού ξεμπέρδεψε με τους αντιπάλους, ο Νεϊμάρ, ανέλαβε τους συμπαίκτες του. Ο εκλεκτός αυτών, Μπουσκέτς, ετοιμαζόταν για εκτέλεση φάουλ μέχρι να ακούσει την... παραίνεση του Νεϊμάρ. "Μπουσκέτς. Μπουσκέτς. Σούταρε πουτ... γιε. Αχ. Άστο αυτό εκεί."

Όλοι, όπως βλέπετε και στο ακόλουθο βίντεο, υποκλίθηκαν στα πειράγματα του Νεϊμάρ παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ