ΣΤΗΛΕΣ

Ο απίστευτος όρκος για τη Λίβερπουλ

Ο απίστευτος όρκος για τη Λίβερπουλ

Ο Κοσοβάρος Ούκε Κρασνίκι επιθυμεί περισσότερο από πολλούς άλλους να δει τη Λίβερπουλ πρωταθλήτρια. Αιτία ένα στοίχημα που έβαλε για τους αγαπημένους του "reds" πριν από... 11 χρόνια. Διαβάστε το story (video).

Η "τρέλα" για τη Λίβερπουλ δεν περιορίζεται στο Νησί αλλά απλώνεται σε όλη την Ευρώπη. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Ούκε Κρασνίκι, με τον φαν της Λίβερπουλ από το Κόσοβο να βάζει στοίχημα το 2003 πως δεν θα κουρευτεί μέχρι τη στιγμή που η αγαπημένη του ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Τώρα, 11 χρόνια από τότε και 24 χρόνια από την τελευταία κούπα πρωταθλήτριας, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ και ο Κρασνίκι περιμένει πως και πως για να απαλλαχτεί από την πλούσια κώμη του.

"Από το 2003 αφήνω το μαλλί μου να μεγαλώσει. Μέχρι στιγμής η Λίβερπουλ έχει πάρει όλους τους τίτλους πλην του πρωταθλήματος. Τώρα είμαστε πολύ κοντά.

Ο απίστευτος όρκος για τη Λίβερπουλ

Ακόμα και αν πάρουμε το πρωτάθλημα νωρίτερα, θα κρατήσω έτσι τα μαλλιά μου μέχρι τις 11 Μάη. Θέλω να έχω τα μαλλιά μου όταν ο Στίβεν Τζέραρντ θα μας οδηγήσει στο πρωτάθλημα κόντρα στη Νιούκαστλ", δηλώνει χαρακτηριστικά ο οπαδός των "κόκκινων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ