ΣΤΗΛΕΣ

Ο Σακίλ ξεφτιλίζει τον Τζάστιν Μπίμπερ

Ο Σακίλ ξεφτιλίζει τον Τζάστιν Μπίμπερ

Ο Σακίλ Ο' Νιλ εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, με αντικείμενο το... τρολάρισμα του βασικού καλεσμένου από ανθρώπους που ο ίδιος επιλέγει. Ακούστε... τι άκουσε ο Justin Bieber, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό (video).

Το Comedy Central Roast είναι μια τηλεοπτική σειρά, που προβάλλεται σε καλωδιακή τηλεόραση των ΗΠΑ και έχει ως αντικείμενο... το τρολάρισμα των celebrieties. Από το 2015, δεκατέσσερις διασημότητες έχουν περάσει από... τον καναπέ. Ο τελευταίος που "ψήθηκε" ήταν ο Justin Bieber και σε εκείνους που κάλεσε ο Αμερικανός ερμηνευτής για να τον "κράξουν", ήταν και ο Σακίλ Ο Νιλ. Ο τελευταίος... κλήθηκε να εξηγήσει αυτήν την απόφαση και ενημέρωσε ότι "o Justin είναι προσωπικός μου φίλος. Μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε πως ήθελε τους αγαπημένους του ανθρώπους να τον... κάψουν. Οπότε, όσοι ήμασταν εκεί, είμαστε οι αγαπημένοι του!".

Τι είχε να πει ο Ο'Νιλ;

" Τι είδους bitch πετά αβγά στο γείτονα του; Προκάλεσες ζημιές 20.000 δολαρίων. Έχω μια ερώτηση για εσένα: τι ζημιά θα του έκανες, αν πετούσες την μπάλα σαν αγόρι αυτά τα αβγά;

Γιατί δίνεις 75.000 δολ., σε strip club του Μαϊάμι; Άκουσα πως ο DJ έπαιξε ένα τραγούδι σου και όσοι ήταν εκεί, παραπονέθηκαν πως... δεν ένιωθαν τίποτα πια, στα γεννητικά τους όργανα.

Justin, ως πατέρας έξι παιδιών, έχω να σου πω ότι πρέπει να μπεις στον ίσιο δρόμο, αγόρι μου. Πέρυσι, ήσουν στο Νο5 των πιο μισητών ανθρώπων αυτού του πλανήτη, σε όλες τις εποχές. Ούτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν (ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας) έφτασε τόσο χαμηλά. Και χρησιμοποιεί τη μουσική σου, για να βασανίζει ανθρώπους". Το δίχως άλλο, ήταν ευρηματικός.

Δείτε το video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ