ΣΤΗΛΕΣ

Ο νόμος των "Σπαρτιατών"

Ο νόμος των "Σπαρτιατών"

Με πρόστιμο ακόμα και όταν πάρουν δίχως άδεια το αφρόλουτρο του διπλανού τους, κινδυνεύουν οι παίκτες των Μπλιθ Σπάρτανς που κατατρόμαξαν τη Μπέρμιγχαμ (video).

Ο ερασιτεχνικός σύλλογος των Μπλιθ Σπάρτανς έκανε την Αγγλία να παραμιλάει στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα των "64" του FA Cup το Σάββατο (3/1) με αντίπαλο τη Μπέρμιγχαμ.

Όχι μια, αλλά 120 θέσεις χωρίζουν τους "Σπαρτιάτες" από την ομάδα της Championship, η οποία είδε και έπαθε για να νικήσει με 3-2.

Μέχρι και ο Λουίς Φίγκο ακολούθησε το σύλλογο που ιδρύθηκε πριν από 115 χρόνια από ένα γιατρό που σκέφτηκε να δώσει στην ομάδα το παρατσούκλι "Σπαρτιάτες". Φυσικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίγκο έκανε unfollow τους Σπάρτανς και δεν πέρασε απαρατήρητο από το σύλλογο του Μπλιθ.

Πριν από τη σέντρα πάντως στο γήπεδο "Κροφτ Παρκ" δημιούργησε αίσθηση ο εσωτερικός κανονισμός που ήταν τοιχοκολλημένος στην πόρτα των αποδυτηρίων.

Στη φωτογραφία που τράβηξε δημοσιογράφος του BBC αναφέρεται πως όποιος παίκτης ουρήσει στο ντους, θα τιμωρείται με πρόστιμο δύο λιρών και με μια λίρα όποιος χρησιμοποιήσει αφρόλουτρο άλλου παίκτη δίχως να ζητήσει άδεια. Οι παίκτες έχουν μια εβδομάδα για να καταβάλλουν το πρόστιμο, διαφορετικά στο συνολικό ποσό προστίθενται δύο λίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ