ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπαλοτέλι "χαλάστηκε" από τον καιρό

Ο Μπαλοτέλι "χαλάστηκε" από τον καιρό
© AP

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έμεινε έκπληκτος από το κρύο που συνάντησε στο Σάντερλαντ στο πλαίσιο του αγώνα που έδωσε η Λίβερπουλ εκεί με την τοπική ομάδα. Διαβάστε την φοβερή ατάκα του.

Το ταξίδι του Μάριο Μπαλοτέλι στο Σάντερλαντ για τον αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα ( νίκησαν 1-0 οι "κόκκινοι" με το γκολ του Μάρκοβιτς ), μόνο ευχάριστο δεν εξελίχτηκε για τον ίδιο.

Όχι μόνο για το γεγονός ότι έμεινε ξανά στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα και χρειάστηκε να περιμένει 67 λεπτά για να περάσει ως αλλαγή ( είχε μάλιστα και μία θεαματική πτώση στο διάστημα που αγωνίστηκε ) αλλά και επειδή έπαθε ένα πολιτισμικό... σοκ από τις καιρικές συνθήκες που συνάντησε στην Βορειοανατολική Αγγλία.

Το κρύο και ο δυνατός αέρας "είχαν την τιμητική τους" το απόγευμα του Σαββάτου, με τον "Super Mario" να ομολογεί κατά την έξοδό του από το "Stadium of Light": "Αυτή είναι πιο γαμ@#@$$$ κρύα πόλη στην οποία έχω παίξει".

Ο Μπαλοτέλι "χαλάστηκε" από τον καιρό
© NORTH NEWS & PICTURES LTD

Από την πλευρά του ο πρωήν γκολκίπερ της Σάντερλαντ και νυν της Λίβερπουλ, Σιμόν Μινιολέ, παραδέχτηκε πως δεν είχε... προειδοποιήσει τον συμπαίκτη του για τον καιρό που θα αντιμετώπιζε.

"Δεν τον είχα προειδοποιήσει για το κρύο καθώς έτσι θα ήταν πολύ ανήσυχος πριν το ματς. Είχε πολύ κρύο και αέρα αλλά μετά το τέλος του αγώνα χαμογελούσε όπως και οι υπόλοιποι για τους τρεις πόντους που κατακτήσαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ