ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μουρίνιο έδωσε μπανάνα στον Ρόχο εν ώρα αγώνα

Manchester United's manager Jose Mourinho, left, gestures as Manchester United's Marcos Rojo watches during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017 (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's manager Jose Mourinho, left, gestures as Manchester United's Marcos Rojo watches during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017 (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε μία μπανάνα στον εξαντλημένο Μάρκος Ρόχο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ροστόβ και αυτός την έφαγε μέσα στο γήπεδο (video)!

Ο Μάρκος Ρόχο είχε εξαντληθεί και αισθάνθηκε αδυναμία στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ροστόβ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να βρίσκει τη λύση: μία μπανάνα, την οποία ο Αργεντινός έφαγε την ώρα του αγώνα!

Το περιστατικό συνέβη στο 72ο λεπτό, όταν ο διεθνής αμυντικός ζήτησε βοήθεια από τον πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μία μπανάνα και την έδωσε στον Άσλεϊ Γιανγκ, ο οποίος έκανε προθέρμανση στη γραμμή του πλαγίου.

Όταν ο Ρόχο πλησίασε τον συμπαίκτη του, πήρε την καθαρισμένη μπανάνα και άρχισε να την τρώει, εκμεταλλευόμενος μία διακοπή του αγώνα. Να τονίσουμε ότι η μπάνανα βοηθάει στο να αποφεύγονται οι κράμπες.

Ο Ρόχο συνέχισε και έβγαλε το παιχνίδι, με τον Μουρίνιο να μην κάνει τρίτη αλλαγή, και η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 των Ρώσων, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Europa League.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ