ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γουίλ Γκριγκ έβαλε... φωτιά στο "Old Trafford"

Ο Γουίλ Γκριγκ έβαλε... φωτιά στο "Old Trafford"

Μια φωτιά στο "Old Trafford" και η παρουσία του Γουίλ Γκριγκ στο γήπεδο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Κυριακής (29/1), έχουν δώσει μπόλικη "τροφή" για "τρολάρισμα" στο Twitter.

Το πρωί της Δευτέρας (30/1) το "Old Trafford" έπιασε φωτιά, από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, η οποία και τέθηκε εύκολα υπό τον έλεγχο του πυροσβεστικού σώματος του Μάντσεστερ. Η "φωτιά" που πήρε το Twitter όμως, με το πέρας του περιστατικού, είναι μάλλον αδύνατο να ελεγχθεί από οποιονδήποτε.

Τι έχει συμβεί; Ο Γουίλ Γκριγκ, ο άνθρωπος που παρότι αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά στο πρόσφατο Euro, έγινε σύνθημα στα χείλη των Βορειοϊρλανδών με το πλέον διάσημο "Will Grigg is on fire..." (σ.σ. Ο Γουίλ Γκριγκ έχει πάρει φωτιά...), δήλωσε "παρών" το βράδυ της Κυριακής (29/1) στο συγκεκριμένο γήπεδο!

Ο 25χρονος είναι παίκτης της Γουίγκαν και μετέβη εκεί για την αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο του FA Cup, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην ομάδα του. Προφανέστατα και ουδεμία σχέση έχει με τη φωτιά, αλλά οι συνειρμοί με το τραγούδι των Βορειοϊρλανδών ήταν αναπόφευκτοι. Συνέπεια των παραπάνω ήταν το Twitter να δώσει... ρεσιτάλ.

Θυμηθείτε το σύνθημα και δείτε κομμάτι των αντιδράσεων



























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ