ΣΤΗΛΕΣ

Ο γκολκίπερ που σόκαρε τους Άγγλους

Ο γκολκίπερ που σόκαρε τους Άγγλους

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε ματς ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Αγγλία, με γκολκίπερ να ανεβαίνει στην κερκίδα και να παίζει μπουνιές με οπαδό αντίπαλης ομάδας (video).

H αναμέτρηση Kingstonian-Bognor στο πλαίσιο της Ryman League (ερασιτεχνικό αγγλικό πρωτάθλημα) έκρυβε συγκινήσεις στο φινάλε καθώς οι φιλοξενούμενοι σκόραραν εννέα λεπτά πριν το 90' και πήραν τη νίκη με 2-1, όμως τα "καλύτερα" έλαβαν χώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Ο γκολκίπερ που σόκαρε τους Άγγλους

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο γκολκίπερ της Kingstonian, Ρομπ Τόλφρεϊ, με τις τηλεοπτικές κάμερες να τον συλλαμβάνουν να πηδάει πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες και να σκαρφαλώνει στα κάγκελα για να έρθει στα χέρια με οπαδό της Bognor!

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο Kingsmeadow Stadium ξαφνιάστηκαν από την επίθεση που εξαπέλυσε ο παίκτης των γηπεδούχων απέναντι στον οπαδό, ωστόσο αρκετοί έσπευσαν στο σημείο που γινόταν ο καυγάς και κατάφεραν να "δώσουν τέλος" πριν κάποιος από τους... πυγμάχους καταλήξει σε κάποιο νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα πάντως με έναν παίκτη της Kingstonian, τον Τζον Κάσεϊ, υπάρχει εξήγηση για τη συμπεριφορά αυτή από πλευράς του συμπαίκτη του, καθώς λίγο νωρίτερα ο εν λόγω οπαδός είχε μπει στο γήπεδο και του είχε επιτεθεί...

Δείτε το απίστευτο video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ