ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γκέτσε δεν ξέχασε... την Ριάνα!

Ο Γκέτσε δεν ξέχασε... την Ριάνα!

H Ριάνα είχε "δώσει ρέστα" στους πανηγυρισμούς των παικτών της εθνικής Γερμανίας για την κατάκτηση του Μουντιάλ και ο Μάριο Γκέτσε φρόντισε να της φρεσκάρει τη μνήμη με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά της.

Η Ριάνα γιορτάζει σήμερα (20/2) τα 27α γενέθλιά της και ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που θέλησαν να της δώσουν ευχές ήταν και ο Μάριο Γκέτσε. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter για να της υπενθυμίσει την παρουσία της στο πάρτι που διοργάνωσαν οι Γερμανοί το περασμένο καλοκαίρι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ.

"Χρόνια πολλά Ριάνα, θυμάσαι ακόμα το πάρτι στο Ρίο; Να έχεις την υγεία σου! Σου εύχομαι τα καλύτερα!", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκέτσε, ο οποίος συνόδευσε το σχόλιό του και με μία κοινή φωτογραφία τους στα επινίκια για το τέταρτο Μουντιάλ στην ιστορία των "πάντσερ".

Υπενθυμίζεται πως μετά το νικητήριο γκολ του Μάριο Γκέτσε στα τελευταία λεπτά της παράτασης του τελικού του Μουντιάλ η Ριάνα είχε πανηγυρίσει έξαλλα ανεβάζοντας τη φανέλα της και δείχνοντας το στηθόδεσμό της (!) ενώ κατά τη διάρκεια του πάρτι η διάσημη ποπ σταρ από τα νησιά Μπαρμπέιντος δεν σταμάτησε να βγάζει selfie φωτογραφίες με τους παίκτες του Γιόακιμ Λεβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ