ΣΤΗΛΕΣ

Ο Άγιαξ δεν έφαγε την... τούρτα!

Ο Άγιαξ δεν έφαγε την... τούρτα!

Και όμως είναι αλήθεια: Η Ντε Χράαφσχαπ, η οποία στέρησε από τον Άγιαξ το πρωτάθλημα, είχε ετοιμάσει μία ξεχωριστή τούρτα προς τιμήν του "Αίαντα" σε περίπτωση που έπαιρνε το πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι της!

Η 8η Μαΐου 2016 θα συνιστά πάντα μία άσχημη ανάμνηση για τον Άγιαξ. Η ομάδα του Άμστερνταμ είχε τον τίτλο της Eredivisie στα χέρια της καθώς της αρκούσε μία νίκη στην έδρα της (αδιάφορης βαθμολογικά) Ντε Χράαφσχαπ, όμως έμεινε στο 1-1 αν και προηγήθηκε στο σκορ και έτσι το τρόπαιο πήγε στην Αϊντχόφεν σε ένα συγκλονιστικό φινάλε στο φετινό ολλανδικό πρωτάθλημα .

Το εντυπωσιακό είναι πως οι άνθρωποι της Ντε Χράαφσχαπ είχαν προνοήσει -δείγμα ευγένειας και ποδοσφαιρικού πολιτισμού- να φτιάξουν μία τούρτα με τα σήματα των δύο ομάδων πάνω στην οποία υπήρχε το μήνυμα "Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 2015-16".

Ο Άγιαξ δεν έφαγε την... τούρτα!

Τελικά οι γηπεδούχοι έκαναν την σούπερ έκπληξη αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού τον ιστορικό τους αντίπαλο και έτσι μετά το τέλος του αγώνα ο διευθυντής μάρκετινγκ της Ντε Χράαφσχαπ δήλωσε πως αναγκαστικά θα φάνε μόνοι τους την τούρτα!

Ο Άγιαξ δεν έφαγε την... τούρτα!

Ένα ακόμα ευτράπελο όσον αφορά στον Άγιαξ έχει να κάνει με το πούλμαν της ομάδας. Βλέπετε, οι άνθρωποι του "Αίαντα" είχαν βιαστεί να τοποθετήσουν πάνω σε αυτό την επιγραφή "Πρωταθλητές Ολλανδίας 2016-16" και τώρα θα πρέπει να την αφαιρέσουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ