ΣΤΗΛΕΣ

Μπάζο όπως λέμε... Τζον Τέρι

John Terry of Chelsea looks over at the Queens Park Rangers fans as they chant insults at him during an injury break in their FA Cup soccer match at Loftus Road in London, January 28, 2012.  REUTERS/Andrew Winning (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Τέρι REUTERS

Ο Βόιτσεχ Σέζνι αποκάλυψε πως στην Άρσεναλ το όνομα του Τζον Τέρι είναι συνώνυμο του άσχημου κοριτσιού και το χρησιμοποιούν οι παίκτες της όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους. Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε ο Πολωνός.

Σε μία πρωτότυπη αποκάλυψη προέβη ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ Βόιτσεχ Σέζνι.

Η έχθρα των "κανονιέρηδων" με τη συμπολίτισσα Τσέλσι είναι γνωστή και ο Πολωνός το επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με τον 22χρονο όπως σε κάθε παρέα έτσι και στην Άρσεναλ υπάρχουν κάποιοι κώδικες, ώστε να μπορούν τα μέλη της να συνεννοούνται άνετα και σε δημόσιους χώρους. Στην περίπτωση που οι παίκτες της Άρσεναλ συναντούν μία άσχημη κοπέλα το σύνθημα είναι "Τζον Τέρι", το όνομα δηλαδή του αρχηγού της Τσέλσι, ο οποίος έχει πολλές αντιπάθειες σε όλη την Αγγλία.

Συγκεκριμένα ο Σέζνι δήλωσε: "Στην Άρσεναλ το "Τζον Τέρι" είναι ανάλογο του άσχημου κοριτσιού. Αν υπάρχει ένα κορίτσι το οποίο δε μας αρέσει, το χρησιμοποιούμε για κάλυμμα ως εξής: "Έχετε δει τον Τζον Τέρι πρόσφατα; Είναι χάλια". Σας το συνιστώ, πραγματικά πιάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ