ΣΤΗΛΕΣ

Μπαμπάς ο Μπαλοτέλι!

balotelli mancini
balotelli mancini BALOTELLI MANCINI

Η μεγάλη ημέρα για τον Μάριο Μπαλοτέλι έφτασε, με τη Ραφαέλα Φίκο να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και να του δίνει το όνομα... Πία. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της της Gazzetta dello Sport "Στη Νάπολι, όπου διαμένει, η Ραφαέλα Φίκο έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί του Μάριο Μπαλοτέλι.

Δεν γνωρίζει κανείς το όνομα που θα δοθεί στο παιδί, το οποίο πάντως είναι υγιέστατο όπως και η μητέρα του".

Η Ραφαέλα Φίκο γέννησε την κόρη της το απόγευμα της Τετάρτης, λίγες ημέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο (10 Δεκεμβρίου) ενώ θα πάρει το όνομα Πία, από τον πατέρα της Ιταλίδας σόουγουμαν που ονομάζεται Πίο.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν "παρών" στον τοκετό καθώς βρισκόταν στην Αγγλία, ωστόσο αναμένεται πολύ σύντομα στην Ιταλία για να δει Ραφαέλα Φίκο και την κόρη του.

Balotelli, foto web

Να σημειωθεί ότι μετά από μία περίοδο ψυχρότητας, Μπαλοτέλι και Φίκο έχουν αποκαταστήσει τη σχέση τους για χάρη του παιδιού που έφεραν από κοινού στον κόσμο, με την Ιταλίδα μοντέλο να στέλνει πάντως το εξής μήνυμα στον "Σούπερ Μάριο" μέσω συνέντευξής της που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

"Εάν αγαπάς την κόρη μας. παντρέψου με".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ