ΣΤΗΛΕΣ

Mέσι: "Κάθε παιχνίδι είναι το τελευταίο μου"

Mέσι: "Κάθε παιχνίδι είναι το τελευταίο μου"

Ο Λιονέλ Μέσι αναλύει τη φιλοσοφία του στο ποδόσφαιρο. "Ζω την ημέρα", εξηγεί στο διαφημιστικό σποτ της Adidas στο οποίο πρωταγωνιστούν σπουδαίοι αθλητές-πρεσβευτές της εταιρείας (videos).

" Το χθες ανήκει στο παρελθόν. Μπορείς να διεκδικήσεις το σήμερα. Κάνε κάτι για να σε θυμούνται. Άρπαξε το (σ.σ. την ευκαιρία)", είναι η φιλοσοφία της καμπάνιας "Take it" της Adidas.

Έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή (13/2) στις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Λιονέλ Μέσι, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Λουίς Σουάρες, οι μπασκετμπολίστες Ντουέιν Ουέιντ, Γιοακίμ Νοά, Άντριου Ουίγκινς, ο παίκτης του φούτμπολ, Ντεμάρκο Μάρεϊ και η χρυσή Ολυμπιονίκης στο έπταθλο, Τζέσικα Ένις-Χιλ μεταξύ άλλων.

Η διαφήμιση

Ορισμένα από τα αστέριατης Adidas έχουν το δικό τους διαφημιστικό σποτ. Ο Μέσι λέει πως ό,τι ρεκόρ κάνει ή καταρρίπτει δεν το κάνει για την υστεροφημία του, την κληρονομιά που θα αφήσει στο ποδόσφαιρο, αλλά γιατί νιώθει πως κάθε παιχνίδι είναι και το τελευταίο του.

Ο Μπέιλ προσθέτει πως δεν θυμάται πόσο σκληρά έχει δουλέψει, πόσα παιχνίδια έχει χάσει, πόσα γκολ και βραβεία έχει κερδίσει. Ζει για το σήμερα. Τον ενδιαφέρει το σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ