ΣΤΗΛΕΣ

Μακάβριο πανό των οπαδών της Μπολόνια κόντρα σε Γιουβέντους

Μακάβριο πανό των οπαδών της Μπολόνια κόντρα σε Γιουβέντους

Η καφρίλα δεν γνωρίζει σύνορα... Οπαδοί της Μπολόνια ξεπέρασαν κάθε όριο στο ματς με τη Γιουβέντους, υψώνοντας πανό με ειρωνικό περιεχόμενο αναφορικά με την προ ετών απόπειρα αυτοκτονίας του Τζανλούκα Πεσότο.

Ο πρώην άσος της Γιουβέντους και νυν παράγοντας των "μπιανκονέρι" έδωσε μάχη πριν μερικά χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή μετά από απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι οπαδοί που βάζουν τις κόντρες των ομάδων πιο πάνω από την ανθρώπινη ύπαρξη.

Ο λόγος για ένα άσχημο περιστατικό που έλαβε χώρα στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα" το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην εξ αναβολής αναμέτρηση Μπολόνια-Γιουβέντους, όπου σηκώθηκε ένα μακάβριο πανό με στόχο τον Πεσότο (και εμμέσως τη Γιουβέντους) στις εξέδρες των φίλων των γηπεδούχων.

"Θεατρίνος ο Πεσότο. Έπεσε μόνος του ή ήταν πέναλτι" ήταν το περιεχόμενο του πανό που υψώθηκε για μερικά λεπτά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην υποπέφτει στην αντίληψη του διαιτητή και έτσι να μην υπάρχει αναφορά στο φύλλο αγώνα.

"Είναι ένα περιστατικό που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω", δήλωσε οργισμένος ο Αντόνιο Κόντε μετά το ματς, την ώρα που ο γενικός διευθυντής των "μπιανκονέρι" Μπέπε Μαρότα το χαρακτήριζε άτιμους τους οπαδούς που είχαν την συγκεκριμένη "έμπνευση".

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο αθλητικός δικαστής Στέφανο Παλάτσιμ, άνοιξε φάκελο για τη συγκεκριμένη υπόθεση και δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη εναντίον των ατόμων που προχώρησαν στην ανεκδιήγητη αυτή πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ