ΣΤΗΛΕΣ

Μαγική "ποδιά" Μέσι!

Μαγική "ποδιά" Μέσι!

Ακόμα και όταν δεν σκοράρει ο Λιονέλ Μέσι γίνεται θέμα. Δείτε εκπληκτική ντρίμπλα με την οποία πέρασε σαν... αέρας παίκτη της Σπόρτινγκ Χιχόν!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε στο Χιχόν να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ώστε να βρεθεί μόνος του στη 2η θέση των σκόρερς όλων των εποχών για τη Μπαρτσελόνα (αυτή τη στιγμή έχει 194 τέρματα όσα και ο Λαντισλάο Κουμπάλα), παρόλα αυτά κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Και αυτό γιατί προσέφερε στους θεατές που γέμισαν τις εξέδρες του "Μολινόν" (νίκη 1-0 για τη Μπαρτσελόνα με το γκολ του Αντριάνο στο 12') την ομορφότερη φάση της βραδιάς.

Αυτή ήταν κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, όταν ο Μιγκέλ Κουέβας επιχείρησε να τον ανακόψει λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και διαπίστωσε γρήγορα πως δεν έπραξε σωστά.

Ο Αργεντινός φορ πέρασε με μαεστρικό τρόπο τη μπάλα κάτω από τα πόδια του και συνέχισε αμέριμνος την κούρσα του, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι είναι ο πιο λαμπρός εκπρόσωπος της στρογγυλής Θεάς που υπάρχει στα γήπεδα του κόσμου τα τελευταία χρόνια.

Απολαύστε τον να περνάει σαν... σταματημένο τον παίκτη της Σπόρτινγκ Χιχόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ