ΣΤΗΛΕΣ

Λύση συμβολαίου επειδή αγόραζε φανέλες της "εχθρού"!

Λύση συμβολαίου επειδή αγόραζε φανέλες της "εχθρού"!

Απίστευτο: Η Μπάνφιλντ έδιωξε παίκτη της επειδή τον... τσάκωσε να αγοράζει φανέλες της "μισητής αντιπάλου, Λανούς, για να τις χαρίσει στα παιδιά του!

Χειρότερο... ποδαρικό στο 2012 δεν θα μπορούσε να κάνει ο Εσεκιέλ Καρμπόνι.

Ο Αργεντινός μέσος επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην πατρίδα του μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη, όμως η θητεία του στη Μπάνφιλντ έληξε με έναν από τους πιο άδοξους τρόπους στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ποιος ήταν αυτός; Ο 32χρονος άσος συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό την ώρα που αγόραζε για τους γιους του ποδοσφαιρικές εμφανίσεις της... Λανούς, της μεγάλης αντιπάλου της Μπάνφιλντ στη "χώρα του τάνγκο".

Ε, μετά από αυτό οι διοικούντες τη Μπάνφιλντ δεν ήθελαν και πολύ. Μέσα σε χρόνο dt ειδοποίησαν τον Καρμπόνι και τον μάνατζέρ του στα γραφεία του συλλόγου, και του γνωστοποίησαν πως η απόφαση για την απομάκρυνσή του ήταν ειλημμένη.

Μάταιες οι προσπάθειες του Καρμπόνι να τους μεταπείσει, με την ιστοσελίδα "Terra" να αποκαλύπτει ότι ο Καρμπόνι τους είπε μεταξύ άλλων:

"Ήμουν πάντα οπαδός της Μπάνφιλντ αλλά εάν οι γιοι μου υποστηρίζουν τη Λανούς, θα έπρεπε να τους κάνω το χατήρι και να τους πάρω τις φανέλες για να είναι ευτυχισμένοι..."

Ο ίδιος πάντως κατάλαβε πως ήταν πλέον ξένο σώμα για τη Μπάνφιλντ μετά το "μοιραίο ατόπημά του", και δήλωσε χαρακτηριστικά, μετά το ραντεβού με τους διοικούντες:

"Κατάλαβα πως ήταν καλύτερο να φύγω. Το κλίμα στη Μπάνφιλντ θα γινόταν αφόρητο για μένα".

Να σημειωθεί πως ο Καρμπόνι είχε μία σπουδαία επτάχρονη παρουσία στη Λανούς (1998-2005), ενώ τα προηγούμενα έξι χρόνια έβγαλε το ψωμί του στην Ευρώπη φορώντας τις φανέλες των Σάλτσμπουργκ και Κατάνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ