ΣΤΗΛΕΣ

Λατρεία για τους "κανονιέρηδες" στο Βιετνάμ

Λατρεία για τους "κανονιέρηδες" στο Βιετνάμ

Μετά την Ινδονησία, επόμενη στάση για τους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ ήταν το Βιετνάμ. Απίστευτες στιγμές έζησαν οι "κανονιέρηδες" κατά την άφιξή τους, με πλήθος κόσμου να ακολουθεί το πούλμαν της ομάδας σ' όλη την πόλη! (video & photos)

Το καλοκαιρινό τουρ της συνεχίζει η Άρσεναλ, η οποία έχει διαλέξει την Ασία για την προετοιμασία της. Πρώτη στάση των "κανονιέρηδων" ήταν η Ινδονησία, όπου αγωνίστηκαν και σε μια φιλική αναμέτρηση.

Επόμενος προορισμός ήταν το Βιετνάμ, ωστόσο αυτό που έζησαν με την άφιξή τους οι παίκτες των Λονδρέζων δεν το περίμεναν. Οι Βιετναμέζοι ήταν κάτι παραπάνω από ένθερμοι όταν κατέφθασε ο Αρσέν Βενγκέρ με την ομάδα του, επιφυλάσσοντας τους μια αρκετά θερμή υποδοχή.

Πλήθος κόσμου περίμενε το πούλμαν της αποστολής των Άγγλων και με δίκυκλα ή ακόμα και με τα πόδια το ακολούθησαν σε όλη την πόλη φωνάζοντας συνθήματα!

Δείτε την υποδοχή των Βιετναμέζων στους "κανονιέρηδες":

Λατρεία για τους "κανονιέρηδες" στο Βιετνάμ

Μάλιστα υπήρξαν και κάποιοι ακόμα πιο σκληροπυρηνικοί οι οποίοι δεν δίστασαν να ακολουθήσουν το πούλμαν με τα πόδια προκειμένου να δουν έστω και για λίγο από κοντά τα ινδάλματά τους.

Ο Βιετναμέζος στην παρακάτω φωτογραφία περπατούσε και έτρεχε πίσω από το πούλμαν της Άρσεναλ για παραπάνω από 5 χιλιόμετρα, μέχρι που τελικά κατάφερε να μπει μέσα στο λεωφορείο και να φωτογραφηθεί με τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας και να γνωρίσει την... αποθέωση!:

Λατρεία για τους "κανονιέρηδες" στο Βιετνάμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ