ΣΤΗΛΕΣ

Ξύλο για τον ...Kevin Durant! (photos)

Ξύλο για τον ...Kevin Durant! (photos)

Μία αμέριμνη βόλτα στην αμουδιά μπροστά από το Ocean Drive στη South Beach, μπορεί να καταλήξει σε… μπαροκαβγά όχι για τα μάτια μιας γυναίκας, αλλά για τη φανέλα του Kevin Durant!

Αποστολή στο Μαϊάμι: Νίκος Παπαϊωάννου

Το είδαμε λοιπόν κι αυτό χθες το απόγευμα στο Μαϊάμι, στην πιο διάσημη παραλία της πόλης. Με την θερμοκρασία να ξεπερνά τους 35 βαθμούς και το αλκοόλ να ρέει άφθονο, όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν άλλο ένα τυπικό Σάββατο στο South Beach. Μέχρι που έκανε την εμφάνισή της στην παραλία μία 15μελής παρέα από την Οκλαχόμα.

Ο… αρχηγός της παρέας φορούσε την φανέλα του Kevin Durant. Μπίρα στην μπίρα και μαργαρίτα στην μαργαρίτα, η παρέα από την Οκλαχόμα άρχισε να πειράζει όποιους περνούσαν και φορούσαν tshirts ή φανέλλες με το σήμα των Heat. Δεν άργησε και πολύ για να γίνει η στραβή. Κάποιοι περαστικοί, παρεξηγήθηκαν, ζήτησαν τον λόγο και τότε άρχισε να πέφτει ξύλο και των γονέων. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καμιά 100αριά άτομα έγιναν μαλλιά κουβάρια. Αλλοι έριχαν μπουνιές και κλωτσιές, οι γυναίκες μαλλιοτραβιόντουσαν και μερικοί προσπαθούσαν να τους χωρίσουν.

Κι εκεί που νόμιζα ότι για κανένα μισάωρο θα έβλεπα μπροστά μου καβγά που παραπέμπει σε ταινίες του Μπαντ Σπένσερ με τον Τέρενς Χιλ, πλάκωσαν δύο “γουρούνες” με αστυνομικούς και δύο περιπολικά. Το πλήθος άρχισε να σπάει, με τους περισσότερους είτε να φεύγουν τρέχοντας ή να πέφτουν στον ωκεανό (και καλά) για να κολυμπήσουν.

Η αστυνομία άρχισε να πιάνει δουλειά συλλαμβάνοντας τέσσερεις νεαρούς, μ’ εμφανή σημάδια και μωλωπες στα πρόσωπά τους. Μερικοί άλλοι κατευθύνθηκαν στο ιατρείο της παραλίας για τις πρώτες βοήθειες.

Το “μπουλούκι” διαλύθηκε, αλλά το περίεργο είναι πως ο… θεός που ξεκίνησε όλο το σκηνικό, δεν το κούνησε ρούπι. Ατσαλάκωτος, χωρίς να βγάλει τη φανέλα του Durant! αφού Ξανάστρωσε την πετσέτα στην άμμο, η χυμώδης γυναίκα της παρέας έφτιαξε την πτυσὀμενη καρέκλα με την οποία ο ζόρικος “Thunderάς” άνοιξε κάνά δυο κεφάλια, συνέχισε να πίνει μπίρες και να χορεύει με την παρέα του. Φυσικά η ζωή στη South Beach συνεχίστηκε…

Δεκτές όλες οι απόψεις και οι ιδέες σας στο Twitter @ndpapaioannou

Ξύλο για τον ...Kevin Durant! (photos)
Ξύλο για τον ...Kevin Durant! (photos)
Ξύλο για τον ...Kevin Durant! (photos)
Ξύλο για τον ...Kevin Durant! (photos)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ