ΣΤΗΛΕΣ

Ξέσπασμα οπαδού της Άρσεναλ

Ξέσπασμα οπαδού της Άρσεναλ
© PAUL MARRIOTT PHOTOGRAPHY

Λίγο μετά την ήττα από την Άστον Βίλα ένας οπαδός της Άρσεναλ ξέσπασε όταν του ζητήθηκε από άνθρωπο της ArsenalFanTV η άποψή του για τους "κανονιέρηδες". Δείτε τι είπε για Αρσέν Βενγκέρ, Ιβάν Γκαζίδη και το συμβούλιο των Λονδρέζων (video).

Η ήττα από την Άστον Βίλα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για πολλούς οπαδούς της Άρσεναλ μετά από όσα έχουν προηγηθεί τους τελευταίους μήνες στον σύλλογο.

Οι "κανονιέρηδες" δεν έχουν κάνει ούτε μία μεταγραφή πέρα από αυτή του 20χρονου Γιαγιά Σανογκό χάνοντας τον έναν μεταγραφικό στόχο τους μετά τον άλλο.

Συν τοις άλλοις, οι τραυματισμοί των Μικέλ Αρτέτα, Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, Κίεραν Γκιμπς, έχουν αφήσει τον Αλσατό με ελάχιστες λύσεις. Όλα αυτά συνέβαλαν στο ξέσπασμα ενός οπαδού της Άρσεναλ, όταν εκείνος ρωτήθηκε "αν θα μπορούσαν να έχουν πάει χειρότερα τα πράγματα" από έναν άνθρωπο της ArsenalFanTV.

"Τα πράγματα δε θα μπορούσαν να έχουν πάει χειρότερα. Είχαν 90 μέρες για να πάρουν παίκτες, έχουμε χάσει πέντε παίκτες σε μία ημέρα! Δεν μπορεί να έχεις 180 εκατομμύρια λίρες στην τράπεζα και να βάζεις τον Καθόρλα, ο οποίος ήρθε αεροπορικώς από το Εκουαδόρ. Δεν έπρεπε να βρίσκεται στο γήπεδο, θα τον κάψεις. Τι γίνεται σε αυτόν τον σύλλογο; Μας έχουν πάρει την περηφάνια.

Σε περίπτωση που χάσουμε στο παιχνίδι της Τετάρτης με 2-0 ή 3-0 τότε περιμένω τους Βενγκέρ και Γκαζίδη να παραιτηθούν. Ως εδώ!" είπε μεταξύ άλλων ο εν λόγω οπαδός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ