ΣΤΗΛΕΣ

Ξέρει από καλές ατάκες ο Κράουτς

Ξέρει από καλές ατάκες ο Κράουτς
© GETTY IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι αναζητά ένα "μεγάλο" όνομα για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και ο Πίτερ Κράουτς φρόντισε να πάρει θέση αφήνοντάς τους όλους... ξερούς.

Ο στόχος της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της νέας σεζόν είναι η έλευση στο "Etihad Stadium" ενός παίκτη παγκόσμιας κλάσης, κατά δήλωση του προπονητή της Μανουέλ Πελεγκρίνι, και ο Πίτερ Κράουτς φρόντισε να "τρολάρει" τους ανθρώπους των πρωταθλητών Αγγλίας.

"Το αφεντικό της Σίτι Πελεγκρίνι λέει πως ο σύλλογος θα επενδύσει σε έναν "μεγάλο παίκτη" το καλοκαίρι & θέλει να είναι Άγγλος. Είμαι χαρούμενος στη Στόουκ", ήταν η μοναδική ατάκα του 34χρονου φορ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, αποδεικνύοντας έτσι πως διαθέτει αίσθηση χιούμορ και μάλιστα με το παραπάνω.

Είχε μάλιστα φροντίσει να δείξει αυτό το "ταλέντο" του και τον περαμένο Νοέμβριο όταν μετά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαφθορά σε υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA είχε γράψει στον λογαριασμό του:

Ξέρει από καλές ατάκες ο Κράουτς
© GETTY IMAGES

"Ήξερα ότι υπήρχαν προβλήματα με τις αποφάσεις που παίρνει η FIFA όταν δεν ήμουν μεταξύ των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα".

Σημειώνεται πάντως ότι ο πανύψηλος Άγγλος στράικερ μετράει φέτος 7 γκολ στην Premier League με τη φανέλα της Στόουκ ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε άλλους επτά συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας: Τότεναμ, ΚΠΡ, Άστον Βίλα, Νόριτς, Σαουθάμπτον, Λίβερπουλ και Πόρτσμουθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ