ΣΤΗΛΕΣ

"Κράζει" Εσπανιόλ και Καταλανούς η σύντροφος Τιεβί

"Κράζει" Εσπανιόλ και Καταλανούς η σύντροφος Τιεβί

Η Εσπανιόλ προχώρησε σε έναν ακόμα δανεισμό του Τιεβί Μπιφουμά την τελευταία διετία και η σύντροφός του εξεράγη. Διαβάστε τα... γαλλικά με τα οποία "στόλισε" τον καταλανικό σύλλογο.

Ο Τιεβί είναι μόλις 22 χρόνων παρόλα αυτά έχει καταφέρει παρά το νεαρό της ηλικίας του να παίξει σε αρκετές ομάδες μέχρι στιγμής. Σε αυτό έχει βάλει το.. χεράκι της και η Εσπανιόλ που διατηρεί τα δικαιώματά του, με την ομάδα της Καταλωνίας να τον δανείζει το καλοκαίρι του 2012 στη Λας Πάλμας, στις αρχές της χρονιάς στη Γουέστ Μπρομ και πριν από λίγες ημέρες στην Αλμερία.

Η κατάσταση πάντως αυτή δεν αρέσει καθόλου στη σύντροφό του Κονγκολέζου, Θάλια Μάρκες, ο οποία μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram εξαπέλυσε μία επίθεση άνευ προηγουμένου στους "μπλε" της Βαρκελώνης.

"Κράζει" Εσπανιόλ και Καταλανούς η σύντροφος Τιεβί

"Δεν αξίζει ένας τέτοιος παίκτης όπως ο Τιεβί σε εσάς τους Καταλανούς. Αρκετά πια με τις προσβολές... Ο Τιεβί θέλει να παίζει και όχι να κάθεται στον πάγκο της Εσπανιόλ.

"Κράζει" Εσπανιόλ και Καταλανούς η σύντροφος Τιεβί

Να πάνε στα σκ@@@ η Εσπανιόλ, οι Καταλανοί και ολόκληρο το Κορνεγιά", έγραψε μεταξύ άλλων η Θάλια Μάρκες, με τον γεννημένο στη Γαλλία φορ να είναι ωστόσο πιο "μαζεμένος" στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Αλμερία χαρακτηρίζοντας απλά "άβολη" την θέση στον πάγκο στην οποία βρισκόταν τόσο καιρό εξαιτίας (και) της κόντρας του με προπονητή και οπαδούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ