ΣΤΗΛΕΣ

Κουτουλιές στην καφετέρια

Κουτουλιές στην καφετέρια
AFP

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε κάτοχος μεταλλίου στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες, αφού πρώτα κουτούλησε αντίπαλο για τα μάτια μιας συναθλήτριας τους.

Έντονη δραστηριότητα στην αυστραλιανή ομάδα που συμμετέχει στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες της Γλασκώβης. Ένας αρσιβαρίστας συνελήφθη και ο αρχιπροπονητής εκδιώχθηκε γιατί αμφισβήτησε το μεγαλύτερο όνομα της ομάδας.

Ο Φρανσουά Ετούντι που γεννήθηκε στο Καμερούν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την Αυστραλία στα 77 κιλά της άρσης βαρών. 72 ώρες μετά συνελήφθη από την αστυνομία;

Τι έκανε; Έριξε κουτουλιά στον Ουαλό Γκάρεθ Έβανς σε επεισόδιο που έλαβε χώρα σε καφετέρια του Κοινοπολιτειακού χωριού. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν άσχημα λόγια με αφορμή την παρενόχληση του Ετούντι στη σύντροφο του Έβανς.

Ο Ετούντι δήλωσε ένοχος και θα πληρώσει αποζημίωση 400 λιρών στον Έβανς. Του αφαίρεσαν τη διαπίστευση και οι Αυστραλοί τον έβαλαν μέσα σε αεροπλάνο για να γυρίσει πίσω στην πατρίδα. Εκεί κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Εν τω μεταξύ παρελθόν από την εθνική ομάδα στίβου της Αυστραλίας αποτελεί ο Έρικ Χόλινγκγουορθ. Παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό, αφού πήρε μόνος του την απόφαση να σταματήσει την οικονομική βοήθεια στη χρυσή Ολυμπιονίκη στα 100μ. εμπόδια, Σάλι Πίρσον. Η τελευταία αρνήθηκε να συμμετάσχει σε προπονητικό καμπ στην Αγγλία και έφτασε στη Γκλασκώβη την Τρίτη (29/7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ