ΣΤΗΛΕΣ

Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο... Πρωθυπουργός!

Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο... Πρωθυπουργός!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Βουλγαρία εξελέγη ο... Πρωθυπουργός της χώρας αφήνοντας 2ο τον Μπερμπάτοφ! Διαβάστε το story.

Στη γειτονική χώρα αποφάσισαν να τρελάνους τους πάντες καθώς στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για τον κορυφαίο εκπρόσωπο της "στρογγυλής Θεάς" το 2011 (πήραν μέρος πάνω από 8.000 άτομα) εξέλεξαν με διαφορά τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό.

Ο Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποιός παίζει περιστασιακά για την Μπίστριτσα Βιτόσα (ομάδα της τρίτης κατηγορίας), σάρωσε στην σχετική ψηφοφορία συγκεντρώνοντας το 44% των προτιμήσεων, αφήνοντας 2ο και.. καταϊδρωμένο τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (24%), και τρίτο έναν ερασιτέχνη παίκτη ονόματι Ντράγκορ Σίπκα.

Ο λόγος για αυτό απίστευτο αποτέλεσμα στην ψηφοφορία; Η επιθυμία του κόσμου να μποϊκοτάρει το θεσμό θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει την απογοήτευσή του για την καθοδική πορεία της εθνικής ομάδας της χώρας (εκτός Euro 2012 με τραγική συγκομιδή στα προκριματικά) αλλά και των συλλόγων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα (χωρίς ομάδα σε Champions League ή Europa League στη φάση των ομίλων).

"Ήταν μία ψήφο διαμαρτυρίας", τόνισε ο Μπορίσοφ, και πρόσθεσε: "Αυτή η ψήφος δεν σημαίνει φυσικά ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης αλλά ότι το βουλγαρικό ποδόσφαιρο χρειάζεται αλλαγή και νέα πολιτική.

Προτείνω στους διοργανωτές να ακυρώσουν την ψηφοφορία και να δουν τι θα κάνουν με αυτό το βραβείο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ