ΣΤΗΛΕΣ

Κορυφαίος οπαδός ζήτησε άδεια λόγω των εορτασμών του "Καμπιάσο"

Κορυφαίος οπαδός ζήτησε άδεια λόγω των εορτασμών του "Καμπιάσο"
Καμπιάσο

Ένας φίλαθλος της Λέστερ σκαρφίστηκε μία απίθανη δικαιολογία για να κάνει διακοπές, λέγοντας πως θέλει να γιορτάσει τις μέρες της θρησκείας "Καμπιάσο".

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Λέστερ έκανε την έκπληξη με την απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο ως ελεύθερο από την Ίντερ. Ο Αργεντινός μέσος δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί πως λίγους μήνες αργότερα θα γινόταν... θρησκεία.

Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Όλα αυτά βέβαια με σκοπό ένας υπάλληλος εταιρείας να την σκαπουλάρει για λίγες ημέρες.

Ο Andy Dawson (φίλαθλος της Λέστερ), λοιπόν, έστειλε e-mail στον υπεύθυνο προσωπικού και του ζήτησε να κάτσει λίγες ημέρες με σκοπό να γιορτάσει τις μέρες του "Καμπιάσο", μία νέα θρησκεία την οποία και ακολουθάει πιστά.

Η απάντηση του υπευθύνου ήταν επική, όπως φυσικά και η συνέχεια από τον Dawson.

Συγκεκριμένα του αναγνώρισαν πως έχει δικαίωμα να γιορτάσει την θρησκεία του, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν περισσότερες πληροφορίες γι αυτό το... "Καμπιάσο", έτσι ώστε να ανάψουν το πράσινο φως.

Από την πλευρά του ο Dawson έδωσε λεπτομέρειες όπως ότι το "Καμπιάσο" προέρχεται από την Αργεντινή, γρήγορα εξαπλώθηκε στην Ισπανία και συγκεκριμένα την Μαδρίτη, ενώ στη συνέχεια απέκτησε πιστούς και στην Ιταλία (Μιλάνο).

Όπως καταλαβαίνετε είναι μία μικρή περιγραφή της καριέρας του Εστέμπαν Καμπιάσο! Αν τα καταφέρει πάντως ο συγκεκριμένος του αξίζει σίγουρα μία άδεια.

Ελπίζουμε όχι μόνιμη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ