ΣΤΗΛΕΣ

Κορυφαία ομάδα στον κόσμο η... Farnborough FC

Κορυφαία ομάδα στον κόσμο η... Farnborough FC

Έχοντας Μέσι, Ζιντάν, Μπέκαμ αλλά και τους Πελέ, Μαραντόνα και Κρόιφ, η Farnborough FC μπορεί να καυχιέται για το πιο εντυπωσιακό ρόστερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Γνωρίστε την...

Δεν υπάρχουν πλέον ερωτηματικά για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτή είναι η Farnborough FC, με την ομάδα της Conference South (έκτη κατηγορία αγγλικού πρωταθλήματος) να κατεβάζει 11άδα με τους: Καφού και Ρομπέρτο Κάρλος στα άκρα της άμυνας, Κρόιφ, Μπέκαμ, Ζιντάν και Γκασκόιν στο κέντρο, Μαραντόνα, Πελέ, Μέσι στην επίθεση.

Και όλοι αυτοί έχοντας την καθοδήγηση ενός σούπερ προπονητικού διδύμου που συνθέτουν οι Ζοζέ Μουρίνιο και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον... Πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά;

Μέσα σε λίγους μήνες, με τον σύλλογο να βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και να γατζώνεται στη σανίδα σωτηρίας που προσέφερε ο... μέγας χορηγός Paddy Power.

Κορυφαία ομάδα στον κόσμο η... Farnborough FC

Η ιρλανδική στοιχηματική εταιρία έδωσε 100.000 λίρες στους διοικούντες την Farnborough FC για να διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας, θέτοντας όμως έναν όρο: οι παίκτες να έχουν στην πλάτη αντί για τα δικά τους ονόματα, κάποια εκ των μεγαλυτέρων άσων που έχει αναδείξει η ασπρόμαυρη Θεά.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Έλβις Χάμοντ "βαφτίστηκε" Πελέ, ο Ντέιβ Τάρπεϊ έγινε Μαραντόνα, ο μέσος Μέρικ Τζέιμς-Λιούις μετονομάστηκε σε Ζινεντίν Ζιντάν, ο γκολκίπερ Κέβιν Σκρίβεν... Γκόρντον Μπανκς και τόσοι ακόμα.

Κορυφαία ομάδα στον κόσμο η... Farnborough FC

"Το καλοκαίρι τα πράγματα φάνταζαν ζόρικα και θα ήταν δύσκολο ακόμα και να ξεκινήσουμε στο πρωτάθλημα, τώρα όμως έχουμε την σπουδαιότερη ομάδα που έχει δει ποτέ ο κόσμος", τόνισε ο "Ζοζέ Μουρίνιο" (Σπένσερ Ντέι), ο οποίος κάνοντας δηλώσεις δίπλα στους "Άλεξ Φέργκιουσον" και "Τέρι Βέναμπλς", πρόσθεσε:

"Δεν υπάρχουν όμως μόνο καλές ειδήσεις. Ο Πελέ και ο Μαραντόνα σχεδόν έφτασαν στα χέρια για το ποιος θα πάρει τη φανέλα με το Νο 10..."

Κορυφαία ομάδα στον κόσμο η... Farnborough FC

Σημειώνεται πως η Farnborough FC, ομάδα με το πιο γεμάτο ρόστερ στην ποδοσφαιρική ιστορία, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας το ερχόμενο Σάββατο (17/8) την Chelmsford.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ