ΣΤΗΛΕΣ

Κλωτσιές στο αμάξι του Μπέιλ από τους οπαδούς της Ρεάλ!

Κλωτσιές στο αμάξι του Μπέιλ από τους οπαδούς της Ρεάλ!
© REAL MADRID VIA GETTY IMAGES

Η ήττα στο ντέρμπι δεν συγχωρείται! Δείτε τις ακραίες αντιδράσεις οπαδών της Ρεάλ μετά την αποτυχία με την Ατλέτικο, που έβαλαν στο στόχαστρο τον Γκάρεθ Μπέιλ και το... αμάξι του (video).

Δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της La Liga είναι... πάρα πολλές για μία ομάδα του επιπέδου της Ρεάλ και ορισμένοι οπαδοί των Μαδριλένων έδειξαν την οργή τους για αυτά τα αποτελέσματα με κάθε άλλο παρά κόσμιο τρόπο.

Κατά την αποχώρηση των παικτών της ομάδας από το προπονητικό κέντρο του Βαλδεμπέμπας το απόγευμα της Δευτέρας οπαδοί εκστόμισαν υβριστικά συνθήματα κατά των Μπέιλ, Κρόος και Βαράν, ενώ ο Ουαλός σούπερ σταρ είχε ακόμα πιο στενό "τετ-α-τετ" μαζί τους.

Και αυτό γιατί αρνήθηκε να σταματήσει με το αμάξι του για να υπογράψει αυτόγραφα σε κόσμο που τον περίμενε μετά το τέλος της προπόνησης, γεγονός που δεν άρεσε σε κάποιους άλλους και όταν τον είδαν να αναπτύσει ταχύτητα έριξαν μερικές κλωτσιές στο αμάξι του για το... ξεπροβόδισμα.

Περιττό να ειπωθεί πως το κλίμα στο μαδριλένικο στρατόπεδο δεν είναι και το ιδανικότερο μετά τις δύο κολλητές ήττες από Σοσιεδάδ και Ατλέτικο και έτσι η αποψινή πρεμιέρα του Champions League κόντρα στη Βασιλεία προσφέρεται σαν μία καλή ευκαιρία για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μπροστά στο -διψασμένο για νίκη και καλό ποδόσφαιρο- κοινό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ