ΣΤΗΛΕΣ

Κλώτσησε τον Αρμπελόα ο Πέπε!

Κλώτσησε τον Αρμπελόα ο Πέπε!
Πέπε

Νέα παράσταση έδωσε ο Πέπε, ο οποίος κλώτσησε με τις τάπες τον Άλβαρο Αρμπελόα στο γόνατο. Δείτε το video.

Τα φώτα της δημοσιότητας για μία ακόμη φορά έστρεψε πάνω του ο Πέπε.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει δώσει πολλές φορές λαβές για σχόλια με τη συμπεριφορά του εντός αγωνιστικού χώρου και δε δίστασε να το επαναλάβει στον αγώνα της Κυριακής με τη Βαλένθια.

Ως τώρα, βέβαια, είχαμε συνηθίσει τον 29χρονο αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης να διαμαρτύρεται προς τους διαιτητές, να κλωτσάει αντιπάλους, να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις και πολλές φορές να επιχειρεί πολύ σκληρά μαρκαρίσματα. Ωστόσο, αυτή τη φορά κατάφερε να ξεπεράσει και τον ίδιο του τον εαυτό, χτυπώντας συμπαίκτη του!

Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος στους Μαδριλένους, αφού το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για εκείνους, και ο Πέπε ήταν από τους πρώτους που φρόντισε να το δείξει. Σε μία φάση δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον Πάμπλο Πιάτι και περίμενε στο χορτάρι για να του το... ξεπληρώσει.

Προς έκπληξή του, όμως, δεν ήταν ο Πιάτι αυτός που τον πλησίασε για να του δώσει το χέρι του και να τον σηκώσει, αλλά ο Άλβαρο Αρμπελόα. Ωστόσο, ο Πέπε δεν το αντιλήφθηκε εγκαίρως και κλώτσησε με τις τάπες στο γόνατο τον Ισπανό, ο οποίος δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ