ΣΤΗΛΕΣ

Kεφαλιά για... κλάματα!

Kεφαλιά για... κλάματα!

Οι παίκτες της Μπαχία ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν γκολ (κόντρα στη Φλουμινένσε), αλλά ένας αμυντικός της είχε μία περίεργη... έμπνευση πάνω στη γραμμή της εστίας. Aπολαύστε τον!

Η κυριακάτικη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε μπει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τη Φλουμινένσε να προηγείται με 1-0 και τη Μπαχία να έχει μία τελευταία ευκαιρία να ισοφαρίσει μέσω στημένου χτυπήματος.

Την ευκαιρία πάντως αυτή ήταν έτοιμη να την πιάσει από τα μαλλιά, καθώς από το απευθείας χτύπημα φάουλ παίκτης της από τα δεξία, η μπάλα πήρε ωραίο φάλτσο και κατευθύνθηκε "συστημένη" στα δίχτυα.

Εκεί όμως που η ιαχή "γκολ" ήταν έτοιμη να ακουστεί έγινε κάτι το εντελώς αναπάντεχο. Ο αμυντικός της Μπαχία Αβίν σηκώθηκε ελάχιστα εκατοστά έξω από τη γραμμή της εστίας για να την προωθήσει στα δίχτυα, όμως αντί για αυτό κατάφερε να την... αποκρούσει, ελέω της λανθασμένης θέσης του σώματός του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακουγόταν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τους παίκτες της Φλουμινένσε να βγάζουν στεναγμούς ανακούφισης για την ευκαιρία που δεν έγινε... γκολ και τους γηπεδούχους να τραβούν ακόμα τα μαλλιά τους!

Δείτε την απίστευτη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ