ΣΤΗΛΕΣ

Κάποτε ήταν ο Νικοπολίδης, τώρα ο Βιλάρ

Κάποτε ήταν ο Νικοπολίδης, τώρα ο Βιλάρ

Ο τερματοφύλακας της Άτλας, Φεντερίκο Βιλάρ, έκανε μια εκπληκτική επέμβαση στον αγώνα με την Τίγκρες, όταν απέκρουσε πλασέ, το οποίο φαινόταν ότι θα κατέληγε γκολ. Θύμισε εκείνη του Νικοπολίδη σε πλασέ του Λάκη (VIDEOS).

Άλλος θα πει ότι ήταν κακό τελείωμα. Άλλος θα αποθεώσει τον τερματοφύλακα για την επέμβασή του. Άλλος θα φέρει στο μυαλό του εκείνη την απόκρουση του Αντώνη Νικοπολίδη σε πλασέ του Λάκη την σεζόν 2005-06, όταν ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 την ΑΕΚ.

Ο Φεντερίκο Βιλάρ της Άτλας, έκανε μια πολύ δύσκολη επέμβαση στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τίγκρες. Ο Αργεντινός γκολκίπερ, τέντωσε με αυτοθυσία το σώμα του και με το δεξί χέρι απομάκρυνε προτού η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος. Κάποιος βέβαια θα πει ότι τον... βοήθησε ο αντίπαλός του με το πλασέ που έκανε, αλλά και πάλι ήταν δύσκολη απόκρουση.

Εν πολλοίς θυμίζει εκείνη του Αντώνη Νικοπολίδη, όταν σε εκείνο το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αφού πρώτα είδε την μπάλα να καταλήγει στο δεξί του δοκάρι, μετά στρώθηκε στο πόδι του Λάκη, εκείνος πλάσαρε με τη μια, αλλά έτρεξε και πρόλαβε να διώξει, αποσοβώντας το 2-1. Μετά, ο Ριβάλντο διαμόρφωσε το 3-0, κρεμώντας τον Στέφανο Σορεντίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ